Odličan odziv darežljivih gimnazijalaca

gimnazijalci

Već nekoliko godina ljubuški gimnazijalci uoči blagdana u školi organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za siromašne i ugrožene ljude iz svoje općine, a tako su učinili i ove. Jedna od ponajboljih svijetlih točaka ove škole svakako je Vijeće učenika koje je aktivno već niz godina u Gimnaziji.

Pored brojnih akcija koje se više ne mogu ni pobrojati, gimnazijalci su realizirali tradicionalnu akciju prikupljanja potrepština koje su spremili u pakete i jučer su ih u suradnji s Crvenim križem podijelili obiteljima.

Predsjednik Vijeća učenika Leonardo Pavlović nije krio zadovoljstvo radom članova vijeća. Naglasio je kako je prvenstveno prezadovoljan odzivom učenika kada su ovakve akcije u pitanju.
"Već duži niz godina Gimnazija Ljubuški organizira ovu akciju. Akcija se zove 'Darujmo svima dostojanstven Božić'. Trebali smo imati 14 paketa, po jedan iz svakog odjela, no zahvaljujući odličnom odzivu učenika, paketa je puno više. Učenici su jako aktivni i dosta darežljivi na što sam posebno ponosan. Nisam do sada bio na terenima, ovo je prvo moje takvo iskustvo, i moram priznati da sam jako uzbuđen. Znam da u našoj općini, nažalost, ima puno ljudi u potrebi i jako sam sretan što ću imati priliku bar na jedan dan izmamiti im osmijeh na lice ovom našom gestom, jer ne događa se svaki dan da ih netko posjećuje. Božić je vrijeme darivanja i radosti i trebamo to podijeliti sa svima. Iskoristio bih ovu priliku zahvaliti se koordinatorici vijeća bez koje ovo ništa ne bi moglo biti ovakvo kakvo jest, a to je profesorica Zdravka Rupčić", kazao je mladi Leonardo Pavlović.

Antonija Bradvica [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari