Hercegovačka noć u Zagrebu

ljubuski.info

Hercegovačka noć vratila se u punom sjaju! Zavičajni klub hercegovačkih studenata (ZKHS) upriličio je feštu do ranih jutarnjih sati ovaj petak, 12. prosinca u Clubu Roko gdje je na božićnom tulumu Hercegovaca i prijatelja prisutne rasplesao i razgalio bend Afrodita iz Tomislavgrada.

Energični sastav koji je bio prateći bend brojnim velikim imenima hrvatske estrade poput Thompsona, Mate Bulića, Željka Bebeka i mnogih drugih opravdala je taj status izvođenjem njihovih najvećih hitova koje su više od 1000 ljudi pratili u glas od prvog do zadnjeg, piše zkhs.hr.

ZKHS se i ovaj put potrudio svim posjetiteljima Hercegovačke noći pružiti vrhunsku zabavu pa su se tako ispred glavnog ulaza mogli fotografirati u posebno izrađenom okviru u stilu Instagrama, a dijelile su se i božićne kapice. Poseban gost večeri bio je Željko Bebek koji nije odolio stati na pozornicu i zapjevati s bendom.

Ovaj događaj bio je samo uvod u ono što ZKHS kao najveću i najaktivniju studentsku udrugu pri Sveučilištu u Zagrebu očekuje na proljeće: proslavu 20. obljetnice od osnutka udruge, a već sljedeću srijedu, 17. prosinca članovi kluba pripremaju novi spektakl: četvrtu "Večer kulture" pod geslom "Božićna priča" u sklopu koje će članovi dramske sekcije izvesti predstavu "Ime mi je, odnosno, ja sam".

Ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 10 kuna neposredno pred početak događaja (20 sati).

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
zkhs.hr

Glas naroda

ma stvarno ,nebi bogami da su na tasmaniji

Hercegovačka noć u Zagrebu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari