Posebna regulacija prometa za blagdane

Tradicionalno svake godine dana 13. lipnja Župa Humac obilježava svetkovinu Svetog Ante na kojoj se okuplja veliki broj vjernika i hodočasnika iz cijele BiH i Republike Hrvatske.

Sukladno navedenom, Policijska uprava Ljubuški obavještava kako će za vrijeme samog blagdana, kao i u vremenu prije blagdana poduzimati pojačane mjere osiguranja ovog vjerskog skupa koje uključuje i posebno reguliranje prometa na području grada Ljubuškog i prilaznih putova Samostanu Humac.

Dana 12. lipnja 2009.godine (Uočnica) u 15 sati započinje neprekidno osiguranje ovog vjerskog skupa koje će trajati do dana 13. lipnja 2009.godine do završetka proslave.

Za vrijeme trajanja proslave pristupni putovi koji vode do samostana Humac biti će nadzirani od strane djelatnika policije s naglaskom da će ulica Fra Rude Mikulića (raskrižje kod Dedića) do Samostana biti zatvorena za promet vozila i biti pretvorena u pješačku zonu, dok će druge ulice biti selektivno puštane za promet vozila.

"Molimo sve sudionike u prometu koji se sa vozilima kreću u navedene dane i u navedeno vrijeme za strpljenje kao i da se pridržavaju prometnih propisa i uputa djelatnika policije koji će biti raspoređeni na svim kritičnim nadzornim točkama, a sve u cilju veće sigurnosti hodočasnika i sudionika u prometu, te bržeg odvijanja prometa i izbjegavanja većih zastoja" - stoji u obavijesti PU Ljubuški upućenoj preko valova Radija Ljubuški.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari