Telad ukradena u Šujici završila u Ljubuškom, počinitelji privedeni

ljubuski.info

Operativnim radom policije Hercegbosanske županije identificirani su i privedeni počinitelji krađe troje teladi sa farme muznih krava "Okić" u mjestu Šujica, koja se dogodila tokom noćnih sati s utorka na srijedu.

Glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak kazao je u izjavi kako se operativnim radom došlo do saznanja da postoje osnovi sumnja kako je počinitelj ove krađe S.G (24), rođen u Jajcu, a s prebivalištem u Vitezu.

Dan poslije počinjenja krađe, a tragom proslijeđenih saznanja i informacija, S.G je u Vitezu lišen slobode od strane radnika P.P Vitez te je priveden u PU Tomislavgrad gdje se nad njim provodi kriminalistička obrada.

Istoga dana, radnici PU Ljubuški lišili su slobode I.G (41) iz Ljubuškog zbog sudjelovanja u istom krivičnom djelu, te je također priveden u PU Tomislavgrad gdje se nad njim provodi dalja kriminalistička obrada.

Po riječima Vrdoljaka, protiv I.G. postoji dovoljno dokaza iz kojih proističe osnovana sumnja da je preuzimanjem ukradene teladi učestvovao u izvršenju krivičnog djela.
"Ukradena telad je izuzeta i vraćena vlasniku u Šujici", kazao je Vrdoljak.

NN

Glas naroda

Bože sačuvaj Ivann grizelj bagerista,iz gornje vitine,uciteljicin čovjek!!!!t

e svasta ti ces oslobodi boze a covik bi ga na ranu privija

ma sigurno je tija da se ukrizaju vidis kako je ovo sareno krsno masala a njegove kosti in se vide e ostupi davle svasta ti ces. nesmis ni tele dobro imat

Telad ukradena u Šujici završila u Ljubuškom, počinitelji privedeni
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari