Zoran Galić suspendirao svog savjetnika Svevlada Hoffmanna

ljubuski.info

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić donio je odluku o suspenziji svog savjetnika Svevlada Hoffmanna. Tužiteljstvo BiH protiv Hoffmanna je još od prije mjesec dana otvorilo istragu zbog krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja i ovlasti.

Prije mjesec dana Granična policija je Tužiteljstvo BiH podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv kompletne Disciplinske komisije GP (Svevlad Hoffmann, predsjednik, članovi Fahrudin Ibrić i Nevenka Pejičić) zbog zloupotrebe službenog položaja.

Izvještaj je podnesen zbog osnova sumnje o počinjenju krivičnog djela udruživanja, a u vezi sa krivičnim djelom zloupotreba službenog položaja.

Direktor GP Zoran Galić, kako se neslužbeno doznaje, namjerno je izostavio upoznati javnost o ovom slučaju, no kada je objavljen tekst i istina izašla na vidjelo, bio je prinuđen na ovaj potez.

U Izvještaju se navodi da je Hoffmann, inače Galićev savjetnik zloupotrijebio službeni položaj okoristivši se financijski i to na način da je od jednog predmeta Disciplinske komisije na kraju postupka pravio više predmeta, tako da je umjesto 50 KM za jedan predmet, naplaćivao onoliko puta više na koliko je predmeta radvojio predmet.

Naprimjer, ako su u jednom predmetu tri osobe, Hoffman taj predmet razdvoji na tri predmeta pa umjesto 50 KM naplati tri puta više tj. 150 KM.

Glas naroda

Vidi ko nam se pojavija jesi ziv galic sta ima sa pljackom para na medovicim puno pozdrava od zastitara nevinih koje si lazno optuzio za pljacku a imamo dokaze da si sve prikrijo i da si umijesan u to. Pravda ce te na kraju stici za sve neposavane noci nas zastitara koji casno radimo svoj posa za razliku od tebe razbojnice.

Nastavio manijak i gore raditi ko sto je radija u ljubuskom namjesta istrage . E stvarno mi je zao ti ljudi koji rade gore sa njim imaju da izadju iz pameti

Zoka di ti je robac ilicic da slucajno on sa tobom ne radi sada otkad je mate u zatvoru

Kakvi predmeti kakva komisija pod krinkom toboze profesionalizma prikriva svoj kriminal i svoje bolesne ideje. Onaj tko ga poznaje upita se kuda sve ovo vodi kada takva osoba moze biti ns celu granice.

Dragi Zoranem

baš mi je drago što si uspio u životu, još sa sjetom pamtim ona naša druženja u Posujšju, ostavio si jak dojam na mene. Želim ti puno sreće u životu.

tvoja Olena

P.S: evo baš pričamo s Isusom o tvojoj tetovaži, kaže da mu je malo prevelika, ali eto ne smeta mu toliko...dobar je on stvarno, nikome ne zamjera ništa

Nek sad uzme svitlaca igora za savjetnika ha ha

Savjetnici ce mu biti cotavi rodjak miro galic i miroslav cepo iz tihaljine poduzetnik za vozila.

jos fali Zdravko Boras isti on

Kenji pod rep: zoran galic, dragan lukac,goran zubac i ostali polic paraziti,lezi hljebu da te jedem.

Nije isti, gori, jer Zdravko sa još mnogima ide U famozni Bugati u Posušje koji je Zoranovo gnijezdo i gdje svi dobivaju direktivu, savjete, planove,..., kao i Zdravko bivši ministar mupa tako i ovaj novi Zdravko

Galicu,sram te bilo.Otreso si čovjeka koji te dočekao,stao iza tebe,Prodo si ga KO fisek.
Hoffmann je previše pametan i hrabar,nece to bas lako proći a kako ces ga poslije u oci pogledat,veliki ravnatelju.
Usput,Amru Aljic koja je kao načelnica nezakonito prisluškivana,nisi smjelo suspendirati ,vrlo si principijelan na štetu Hrvata.

Sta ce njega biti sram davno je ovaj covjek izgubio obraz i karakter. A nekad je bio ok decko svi su ga voljeli a sada toliko je usao u kriminal i prljave stvari da mu vise nema spasa i cak mi je ga zao jer je iskoristen za prljave rabote i sada ce biti potjeran i unisten. Moj galicu trebo si se na vrijeme povuci iz svega ali na zalost nisi moga jer vise ne odlucujes o svojoj sudbini vec drugi ljudi. Nek ti je bog na pomoci jer teski te dani cekaju.

Da mi ga zao bude ej ja placu iman 1000 km pa se krpim a on kuca u osoju kafic stanovi po zagrebu moru jeli posteno on to zaradijo od place svvoje naravno da nije i da mi ga zao bude lopova jednoga kriminalca koji je sa matom simicem radio daj za ovo komentar gori

kakav svevlad kakvo ie to ime,i te [ * neprimjereno * ]etine kakva imena imaju da bog sacuva

Zoran Galić suspendirao svog savjetnika Svevlada Hoffmanna
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari