JKP Ljubuški u stečaju poziva na izmirenje duga za potrošenu vodu

potpis pečat

Ispred Javnog komunalnog poduzeća Ljubuški d.o.o. u stečaju smo dobili priopćenje za javnost kojim pozivaju sve dužnike na izmirenje duga za potrošenu vodu. U slučaju neizmirenja dugova naplatu će tražiti sudskim putem.

Tekst priopćenje prenosimo u cijelosti:

Javno komunalno poduzeće "Ljubuški" d.o.o. u stečaju
Alberta Fortisa bb
Tel.: 831 183

Predmet: Priopćenje za javnost

Obavještavamo korisnike usluga JKP Ljubuški d.o.o. kako je Rješenjem Općinskog suda u Širokom Brijegu otvoren stečajni postupak nad JKP Ljubuški dana 05. studenog 2014. godine.

Sukladno zakonu o stečaju, otvaranjem stečajnog postupka sva potraživanja JKP Ljubuški d.o.o. u stečaju postaju dospjela.

U skladu s gore navedenim pozvamo sve dužnike da uredno izmire svoja dugovanja za uslugu - potrošenu vodu.

Vaše dugovanje možete uplatiti na račune JKP Ljubuški d.o.o. u stečaju, u poslovnim bankama:

  • Unicredit banka d.d. račun broj - 3381602285542607
  • Hypo Aple Adria Bank d.d. račun broj - 3060002784868806

ili na blagajni JKP "Ljubuški" d.o.o. na adresi Alberta Fortisa b.b. - Ljubuški, gdje postoji i mogučnost obročnog plaćanja.

Ovim putem Vas pozivamo da platite svoja dugovanja kako biste izbjegli sudske sporove, i dodatne troškove za Vas.

Napominjemo, da ćemo u slučaju neplaćanja računa, bez obzira na visinu iznosa Vašeg dugovanja, biti prisiljeni sudskim putem tražiti naplatu svojih potraživanja.

Ukoliko ste u međuvremenu izmirili svoja dugovanja, molimo da ovo priopćenje zanemarite.

JKP "Ljubuški" d.o.o. - u stečaju

Glas naroda

Moželi se dug uplatit u j.k.p. LJubuški???

Valjda bi se uz signaturu trebalo znati ime i prezime onoga koji daje ovo Priopćenje za javnost; stečajnog upravitelja, privremenog upravitelja, direktora... Ovako je to pravno upitno. Zato ja osbno mislim da ne treba plaćati ništa dok god ne bude kristalno jasno kad, kome i gdje se treba plaćati, voda pa i druge komunalije. To može biti i neka mućka, narod nije više niušto siguran kad je u pitanju kradese Parkovi, Komunalno, Aljba za gajbu piva, gdje sam ja tu, daj i meni stan kupi, daj zaposli mi ovog, sredi mi ovo, krojačica tajnica, trgovkinja matičarka... Sposobni školovani maldi ljudi koji to ne mogu gledati svaki dan, odlaze. Ne vide sebe kao klimoglavce, podrepine, šupljeglavce, parazite, mamlaze, [ * neprimjereno * ]e kradeze partije koja je jedina "prava", sve zna, svime vlada, sve nam organizira i servira. U slast.

A što sa onim što smo platili Parkovima? Ovo je luda kuća, ovo nema ni u Tun[ * neprimjereno * ]ji što ima u Ljubuškom! Ovo je lud zbunjenog!

Pa placa li se Parkovima ili Komunalnom sad?

Jadni ne znaju šta bi sa sobom najbolje platiti i JKP i Parkovima a njima dobavljači neka otpišu dugove radnici neka se odreknu plaća tako da se HDZ ima od čega namiriti.

Valjda ti na računima piše koje ti je poduzeće spremilo račun, tamo i plati,
do osmog mjeseca si dužan komunalnom nadalje nama.

Vodu ne treba plaćati nikome do okončanja sudskog procesa između JKP Ljubuški i Parkova

JKP Ljubuški u stečaju poziva na izmirenje duga za potrošenu vodu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari