Vlada ZHŽ 25. studeni proglasila neradnim danom zbog blagdana sv. Kate

ljubuski.info

U Zapadnohercegovačkoj županiji 25. studenog bit će neradni dan, ali ne povodom Dana državnosti BiH već zbog katoličkog blagdana.

U ponedjeljak su iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH potvrdili informaciju da je Vlada ŽZH donijela odluku da je 25. studeni neradni dan i u ovoj županiji zbog blagdana svete Kate.

Inače, federalno Ministarstvo rada i socijalne politike obavijestilo je javnost da je Zakonom o proglašenju 25. studenog Danom državnosti Bosne i Hercegovine ('Službeni list RBiH', broj 9/95), utvrđeno da je taj dan neradni.

U utorak 25. studenog ne bi trebali raditi poslodavci, ustanove, tijela uprave, kao i druge pravne osobe. S obzirom da je Županija Zapadnohercegovačka u nekoliko navrata znala biti izuzetak po ovom pitanju odlučili smo kontaktirati nadležno ministarstvo te nam je potvrđeno da će se ova županija pridružiti drugima u "neradu", ali iz drugih razloga.

Ova vijest će najviše razveseliti učenike s područja ove županije, jer osim državnih institucija i ustanova, neće biti nastave u svim osnovnim i srednjim školama.

Glas naroda

Zar blagdan sv.Kate nije bio i lani i preklani ?Ili se sad zbog SDA Dan drzavnosti slavi pod krinkom sv.Kate

Treba se ulizivati koalicijskim partnerima mada ovo više liči na gey partnerstvo

Hoće li biti neradni dan u županiji kad bude blagdan sv. Ante koji ima puno veću tradiciju u Ljubuškom.
Dašta će, kako da neće,jedino ko nije slavio blagdan "Sv. kate"- Dan državnosti Bosne i Hercegovine jesu KONZUM i ROBOT oni su iznad Sv. Kate i Federacije.
Vlada ZHŽ odavno nije Hrvatska već privatna pr-ćija koja koristi narod ko' trampolin za svoje skokove.
AJD' OSTAJTE U ZDRAVLJU.

Vlada ZHŽ 25. studeni proglasila neradnim danom zbog blagdana sv. Kate
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari