Utemeljiteljska sjednica Skupštine ZHŽ - Ante Mišetić potvrđen predsjednikom

ljubuski.info

Na utemeljiteljskoj sjednici Skupštine ŽZH, kako je i bilo predviđeno, izabran je predsjednik Skupštine ŽZH. Još 4 godine na čelu skupštine biti će Ante Mišetić ispred HDZ BiH. Mišetić je zastupnicima iz novog saziva Skupštine poželio uspješan rad s naglaskom na nacionalni interes ispred stranačkog.

Sljedeći tjedan bit će održana druga sjednica Skupštine na kojoj će se birati izaslanici za Dom naroda Parlamenta FBiH, nakon koje će biti održana i sljedeća sjednica na kojoj će na dnevnom redu biti izbor Vlade ŽZH-a.
zastupnici
zastupnici

Današnjoj sjednici nije prisegao zastupnik Žarko Karačić iz NSRzB, koji je ranije dao ostavku.

Glas naroda

Nastavit ćemo dalje kukat sve dok mu traje mandat, ko sova ku-ku ku-ku, paradirat u finim odjelima sa kravatom, dobrim autima, jesti u finim restoranima sve na račun naroda, i tako, ja još će sova, iako dezerter, slikati se polagajuć vjence na grobove branitelja, onih koje je izdao. Gori neprijatelj od onih koji su nas napadali, samo su oni koji nas nisu branili. Izdao je Domovinu i narod kad je to bilo najpotrebnije a evo sad, ima hrabrosti, reći ja sam domoljub, ja vam mislim dobro i zakleti se. Ja sovi ne vjerujem ni partijašima u zna se stranci. Znaju oni kape okrećat isto kao i njihov glavešina Draganče. Zapitajmo se mi, zapitaju li se oni kakvi su ljudi?

Sada će opet 4 godine biti šta nam je bivša nelegalna Vlada FBiH napravila, a do sada je bilo šta nam je prethodna Vlada ŽZH napravila. Uglavnom da ima razloga zašto je to tako.

U ŽZH ostaje isto, to znači HDZ nastavlja s protijerivanjem Hrvata s ovih prostora. Doći će vrijeme kad će i njihova djeca napuštati Hercegovinu iz ovih ili iz onih razloga.

Meni je drago da je opet u skupstini, sta da je posta ministar MUP, kao sto se govorilo, onda bi Zdravko Boras iz otoka izvisija, a tek Nevenko koji ga stoji!

Vraćajte se kući svi vi što ste ošli trbuvom za kruvom,sad će vamo blagostanje,prije će nas nestat nego ćemo propas

Ma pogledajte samo njih dvije oko njega,kao drže one olovke u rukama.Majko moja mila što me rodi u ovoj zemlji.

nevaIja suditi po izgledu ali ovo troje tuga.

za [ * neprimjereno * ]u nestat će nas prije rani trišanja

Utemeljiteljska sjednica Skupštine ZHŽ - Ante Mišetić potvrđen predsjednikom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari