Za vikend peta izložba sitnih životinja

ljubuski.info

Udruga za uzgoj i zaštitu sitnih životinja "Columba" - Ljubuški obavještava kako organizira petu po redu izložbu sitnih životinja koja će se održati 22. i 23. studenog 2014. godine u športskoj dvorani Osnovne škole "Marko Marulić" u Ljubuškom. Svečano otvorenje izložbe je u subotu, 22. studenog u 11:00 sati, a izložba će tog dana biti otvorena do18:00sati.

U nedjelju, 14. studenog je proglašenje pobjednika i šampiona izložbe, te dodjela pehara i nagrada. Pošto je "Columba" punopravna članica Saveza za uzgoj i zaštitu sitnih životinja FBiH, na izložbi se očekuje veliki odaziv svih udruženja iz Saveza, kako iz susjednih općina, tako i iz cijele BiH i šire. Među izloženim eksponatima imati ćete prigodu vidjeti mnoge koji su već osvojili nagrade na međunarodnim izložbama.

Osim humanog karaktera, izložba je i prigoda za susret gospodarskih subjekata koji se bave proizvodnjom žitarica i prateće opreme. Pozivamo Vas da u što većem broju posjetite ovu zanimljivu izložbu i saznate nešto novo o uzgoju i zaštiti sitnih životinja i same prirode.

Boris Šego

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari