Održana proširena sjednica Predsjedništva HDZ BiH

predsjedništvo HDZ BiH

Jučer se u Domu HDZ BiH u Mostaru održala 44. proširena sjednica Predsjedništva HDZ BiH kojom je predsjedao dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH.

Na sjednici Predsjedništva raspravljalo se o tri sadržajne teme. Prva je bila implementacija izbornih rezultata, druga je bila dogovor oko 12. sabora HDZ BiH, a treća je bila dogovor oko obilježavanja 25. obljetnice HDZ BiH.

Predstavnici Županijskih odbora HDZ BiH, iznijeli su svoja izvješća i zapažanja od početka kampanje pa do danas, uz analizu izbornih rezultata, kroz očekivani rezultat. Većina županijskih predstavnika je zadovoljna urađenim poslom na terenu i ostvarenim rezultatom.

Jedna posebna točka današnje sjednice je bila dogovor oko uspostave Strategije HDZ BiH oko ključnih pitanja koja su prezentirana kroz program kojeg je HDZ i HNS BiH imao u izborima, a kojeg smo zvali Hrvatski odgovor, kako bi to pretočili u jedan strateški dokument, o onim ključnim elementima u svakoj od onih sedam točaka, ili sedam tema kojih smo javnosti prezentirali u kampanji.

Na proširenoj sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH razgovaralo se o tome, kako "hrvatski odgovor" ili sedam tema dogovoriti, te doći do tog vrlo jasnog operativnog dokumenta koji bi bio osnova za sve dužnosnike HDZ BiH na svim razinama vlasti.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari