Vlada ZHŽ usvojila Dokument okvirnog proračuna 2015. - 2017.

sjednica

Vlada Županije Zapadnohercegovačke održala je u Širokom Brijegu 100. redovitu sjednicu na kojoj je usvojila Dokument okvirnog proračuna za razdoblje od 2015. do 2017. godine.

Vlada je donijela Odluku o prijenosu evidentiranja knjigovodstvene vrijednosti zgrada izgrađenih za stradalnike Domovinskog rata na području Županije Zapadnohercegovačke s Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na Vladu Županije Zapadnohercegovačke.

Donešena je i Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Stručne službe Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je donijela i Zaključak kojim se zadužuje Ured predsjednika Vlade obavljati poslove Jedinice za planiranje i upravljanje razvojem koja je planirana Strategijom razvitka Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 2014. do 2020. godine, do formiranja posebnog odjela pri Uredu predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Kako ista vlada moze donijeti ako je u tehnickomom mandatu ili

Vlada ZHŽ usvojila Dokument okvirnog proračuna 2015. - 2017.
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari