Josipović obećao Čoviću nastavak brige za Hrvate u BiH

ljubuski.info

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović primio je u danas Dragana Čovića, novoizabranog člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i naglasio da će Hrvatska i dalje izvršavati ustavnu obavezu o brizi o Hrvatima izvan Hrvatske, posebno u odnosu na one koji kao konstitutivni narod žive u BiH, priopćio je Josipovićev ured.

Josipović i Čović nadaju se da će odnos dviju država i dalje biti na visokoj razini, uz potporu Hrvatske na putu BiH u Europsku uniju i NATO.

Hrvatski predsjednik je Draganu Čoviću i drugim članovima Predsjedništva BiH poželio dobru suradnju i uspješan četverogodišnji mandat, navodi se u priopćenju.

Čović se ranije sastao i s predsjednikom Sabora Josipom Lekom i upoznao ga s procesom formiranja vlasti na svim razinama u Bosni i Hercegovini nakon prošlomjesečnih općih izbora.

Istaknuo je kako HDZ BiH želi ubrzanje europskog puta Bosne i Hercegovine, kao i izgradnju te države na europskim standardima. Leko mu je odgovorio da je to i hrvatski interes, istaknuvši da će u tome BiH imati hrvatsku potporu unutar Europske unije.

Komentari

:)))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Veliku je potporu dosada davao.

Sastali se komunisti pa pričaju kako "vole" Hrvatsku i Hrvate. Ma zna se to, dosta nas je osjetilo na svojoj koži kako "ljubite" Hrvate likvidacijama, progonstvima, zatvaranjem itd. Svoje tragove po Hercegovini je ostavio partizan Josipovićev otac, masovne grobnice tek sada otkrivamo. Tako da bez lustracije Hrvatska nacija može samo nazadovati jer je trenutno vode mrzitelji Hrvatstva.

ne brinite legalno izabrani predcjednik Budimir će se brigat za Hrvate u BiH naročito u FBiH ali još samo kratko

Bravo Dragane perjanico naša, hvala ti što postojiš, hvala ti za sve što si napravio za Hrvate u BiH, hvala ti što opstajemo na ovom vjekovima HRvatskom tlu.Sve sto imamo ti si nam dao, zato ti hvala Dragane.Jadan je i bijedan onaj narod koji nema svog Dragana...

heba je majku narod kome se ova dva skojevca pitaju- Hrvatski narod i u HR i u BiH

jesu brižna obojica u p.m.-zato nam i je ovako što se vas dvojica brinete za nas

Josipović obećao Čoviću nastavak brige za Hrvate u BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto