Policija i tužiteljstvo počeli rad na slučaju osumnjičenog pedofila

ljubuski.info

Širokobriješka policija i Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije napokon su ozbiljnije počeli raditi na slučaju pedofilije koji se prije mjesec dogodio u Širokom Brijegu, i to nakon što nam je M. S. (identitet poznat redakciji ), otac devetogodišnjakinje koju je napastvovao njihov susjed stariji od 70 godina, iznio ovu priču.

Kako je tada ustvrdio, zbog činjenice da je njegov susjed, kojeg su sedam dana nakon prijave pozvali na razgovor u policiju, odmah pušten, nakon čega ga je obitelj smjestila na psihijatriju, on je izrazio sumnju u to da se ovaj slučaj želi zataškati.

"Evo, nakon što je priča objavljena u medijima, stvari su se pokrenule s mrtve točke i izvješće je predato u Tužiteljstvo. Već sam vam rekao da su nas, praktički, mjesec 'vozali' od jedne do druge institucije. Stvarno vam hvala na tome", kazao je M. S.

Podsjetimo, njegova kćerka se igrala pred kućom kada je susjed počeo zapitkivati dokle se proteže njihovo imanje, nakon čega je uvukao u garažu drugog susjeda i pipao po tijelu.

M. S. je, također, ustvrdio da je isti čovjek prije 20 godina napastvovao tri djevojčice te da je otac jedne od njih bio spreman svjedočiti i u njegovom slučaju, što je naveo u policiji, ali da ga nikad niko nije kontaktirao povodom toga.

Glas naroda

Policija radi.Kažnjava djecu siromaha i gonja ih po sudu za prometni prekršaj a nek se policija očituje onima kojima su oduzete vozačke dozvole voze neometano i kad ih druga policija zaustavi hitno zovu bazu...spasi zaglibio sam i taj izvlači iz [ * neprimjereno * ]...policija prešućuje one vozače koji voze vozila bez tablica....što znači sve znaju al bez zamjeračke politike tako sustav je pao...zovi tatu...ja sam tatamata..a sirotinjo javise se sucu za prekršaj a sud samo rješava prekršajne kazne i dug eroneta eto s čime se naš sud bavi.Treba tražit međunarodni protektorat i da svaki zločinac ima ime i prezme a ne incijale.

Tako je slažem se u potpunosti sa ovim šta si napisao. Znam iz vlastitog iskustva kako to policija radi,kad sam prijavio neke manijake što su napali curice.Bila je noć i normalno da nisu sve vidjele a policajac traži da kaže KOJE JE MARKE AUTOMOBIL.da nije žalosno bilo bi smiješno. I tako nakon takvih nebuloza koje su pričali ja sam odustao od bilo čega .Hvala bogu nije se ništa desilo,ali tako bi bilo i da jeste.Toliko nepismenih i neukih policajaca je kod nas da je to za nepovjerovat..

Kkad ce te uhapsit antu bigica iz jabuke starog pedofila

Policija i tužiteljstvo počeli rad na slučaju osumnjičenog pedofila
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari