Uhićenima za trgovinu drogom mjesec dana pritvora

rešetke

Odlučujući o prijedlogu Tužiteljstva BiH za određivanje mjere pritvora, Sud Bosne i Hercegovine danas je donio rješenje kojim je uvažen prijedlog Tužiteljstva, te je osumnjičenim Zdravku Jurkoviću, Mladenki Ostojić i Šimi Šljiviću određen pritvor u trajanju od mjesec dana.

Pritvor prema ovom rješenju može trajati do 7. prosinca ili do nove odluke Suda. Sud je uvidom u podneseni dokazni materijal utvrdio da postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni počinili kazneno djelo za koje se terete, te je odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, osnovane bojazni da bi osumnjičeni, ukoliko se nađu na slobodi, mogli ometati kazneni postupak uticajem na svjedoke, suučesnike ili prikrivače, da će uništiti, sakriti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za kazneni postupak, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti ili dovršiti kazneno djelo.

Zdravko Jurković, Mladenka Ostojić i Šime Šljivić osumnjičeni su za kazneno djelo organizirani kriminal u vezi s kaznenim djelom neovlašteni promet opojnim drogama, priopćeno je iz Suda BiH.

Podsjetit ćemo kako su službenici SIPA-e i PNUSKOK-a u petak na području Hercegovine proveli akciju pod nazivom 'Gas'. Izvršeni su pretresi na nekoliko lokacija, a osim Hercegovine akcija se provodila i u dijelovima Hrvatske.

Komentari

a đe su šetači;šta je sa njima?

nije vazno koliko ce dobiti pritvora vec zatvora koga god policija uhapsi sud ga oslobodi sta je ovo

Uhićenima za trgovinu drogom mjesec dana pritvora

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto