Sedamnaestogodišnjak provalio u restoran Avantgarde i otuđio novac

ljubuski.info

Jučer ujutro PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je noću s utorka na srijedu, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio u restoran "Avantgarde" koji se nalazi u Ulici bana Ječačića u Ljubuškom, te iz istoga otuđio manju svotu novca.

Operativnim radom istražitelji su isti dan kao mogućeg počinitelja identificirali starijeg maloljetnika (17) iz Ljubuškog.

Jučer poslijepodne, u službenim prostorijama PU Ljubuški, izvršena je kriminalistička obrada nad starijim maloljetnikom u nazočnosti njegovih roditelja, a izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

Isti dan, u PU Ljubuški pristupio je maloljetnik, inače poznanik osumnjičenog starijeg maloljetnika, i prijavio da mu je isti uputio SMS poruku prijetećeg sadržaja.

Nakon konzultacija s dežurnim županijskom tužiteljem kriminalistička obrada nad starijim maloljetnikom (17) je proširena, te je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio i kazneno djelo Ugrožavanje sigurnosti.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv starijeg maloljetnika (17) iz Ljubuškog zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Teška krađa iz čl. 287. st. 1. KZ-a FBiH u stjecaju s kaznenim djelom Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. st. 1. KZ-a FBiH.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Je vam vijest,uvatili pisat o ditetu a milijuni se zataskavaju!,da nije rata duga dosla.

Kad su se prale pare nije policija izvještavala...braća se udružila i glume pametnjakoviće, preko tuđih leđa. Pa da pitamo gazdu restorana koliko kasni plaća njegovim radnicima. Trebali bi ste promjeniti ime u restoran "KOD SLOŽNE BRAĆE " u pranju i krivotvorenju svega i svačega. Izgubili na popularnosti pa po crnim kronikama pravite sebi reklamu...Hajde vrati narodu pare, isplati sve radnicima i budi čovjek, a ne kriminalac...Pljuc

naj teze u zivotu kad nmozes podniti neciji uspjeh

Naj jači su mi ovi kad izvale "najteže u životu je kad ne možeš podniti nečiji uspjeh" je uspjeh (kriminal) je strelovit kad su radnici plaćeni minimalno, kada se utaji porez.
Zna se da u takve restorane zalazi ekipa koja radi slične poslove-minimalno plaća radnike-robove i utajuje porez ili troše naš novac s proračuna političari i funkcioneri, možeš ih vidjeti na par lokacija u našoj -opštini- na Mostu, na baginom mostu, avangarde i sl okupljališta gore navedenih velikodostojnih mudraca.

Kao prvo,naući se pisati jer je očito da ti crvenica zapinje za tastaturu. Drugo, Džajići nikada nisu bili uspješni osim u kriminalu i pranju novca. A ti si očito ili jedan od krim brace ili izdi[ * neprimjereno * ]ca koju se može kupiti za sendvić.

Zdena i Igor su odlični ljudi a vi što pišete gadosti vjerovatno s njima nikad piće popili

a koji si ti igor ili zdena, ili jedan njihov šegrt

mlade pubertetlije koje žele da žive na visokoj nozi...roditelji im daju sve pa tako i skupa vozila a nisu ni svjesni posljedica koji iz toga mogu proizići.
Negativno utječu na sigurnost u prometu i na ostalu djecu koji takav način života nemogu ispratiti ....onda dolazi do ovoga da novac koji im treba za provoda iznađu počinjavanjem kaznenih djela koji će im obilježiti život.....najžalosnije je što ovakvi većinom završe na drogama.....

Mogu mislit kako se obogatio kod gosp.velikog zv.zdena,nije moga za goriva

Žao mi dečka, jer nije mogao ni za 2 litra ulja ukupit !!!Barbarić i općinari slabo sada tamo žderu i piju i njema se obilo od glavu !!! Mozda na graničnom prelazu Bijača, gde su opet najebli !!

Ti si vjerojatno jedan od onih koji se spominju u komentaru, koji tamo "ždere" na račun poreznih obveznika i skupa sa gazdom "pere" novac, pa si se našao da drugome sudiš.

da nije MAIOLJETNIK IZ C. GORE oni Zdenu posjecuju.

Na koga si mislio

Jadno je da se objavljuje sirotinja,za sitnis, a neko je kriminal zataskao preko vladajucih i tako i dandanas.

sta su i prijavili polic.,kazu da je bilo sumica od 20 km.

Nije bila sumica od 20 vec 9 KM !

Trebala im je reklama.

Provalio u tuđu kuću i vi ga pravdate sramota

to im je sinov jaran .

jadni ti su oni i njihov restoran kad su im onakvi gosti i kad im je onaj [ * neprimjereno * ] bebek poslovođa. pitanje je samo do kad će tako izdržat

lopo-v**

Tu jedu i piju nasi opcinari i hadezenjare Barbaric i Misetic---nemojte tako zugat!

A, što reći...

Sedamnaestogodišnjak provalio u restoran Avantgarde i otuđio novac
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari