Djelatnici općine Ljubuški na usavršavanju o financijskoj održivosti

zgrada

S ciljem promocije i približavanja Odluke Vlade FBiH o osiguranju financijske održivosti obuke za zaposlenike i izabrane dužnosnike u jedinicama lokalne samouprave u FBiH, i samog modela financijske održivosti, te onoga što on predstavlja za općine i gradove u Federaciji BiH, u zgradi općine Tomislavgrad jučer je održana prezentacija obuke za predstavnike 15 jedinica lokalne samouprave.

Prezentacija obuke je održana za predstavnike jedinica lokalne samouprave Tomislavgrada, Čapljine, Čitluka, Mostara, Neuma, Rame, Ravnoga, Stoca, Glamoča, Kupresa, Livna, Gruda, Ljubuškoga, Posušja i Širokog Brijega.

Naime, Vlada FBiH na 119. sjednici održanoj 12. lipnja 2014. god. donijela je Odluku o osiguranju financijske održivosti obuke za zaposlenike i izabrane dužnosnike u jedinicama lokalne samouprave u FBiH.

Ovim modelom sufinanciranja želi se osigurati kontinuirano i trajno usavršavanje zaposlenika i izabranih dužnosnike općina i gradova u FBiH, neovisno od donatorskih sredstava, a kroz institucije sustava obuke koje su uspostavljene u skladu sa Strategijom obuke za jedinice lokalne samouprave u FBiH za razdoblje od 2011. do 2015. godine.

Sastanak je održan u suradnji s institucijama sustava obuke jedinica lokalne samouprave u FBiH, te uz potporu Razvojnog programa Ujedinjenih Naroda u BiH (UNDP).

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari