Čović: "Partnerstvo HDZ BiH i SDA na svim razinama"

sastanak

"Vrlo precizno smo dogovorili partnerstvo kada je u pitanju županijska, entitetska i državna razina vlasti između SDA i HDZ-a", kazao je Dragan Čović nakon jučerašnjeg sastanka s dopredsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

"Optimističan sam i ostajem pri tome da do kraja godine možemo imati vlast. Ne postoji pitanje o kojem ove dvije stranke neće imati zajednički stav", kazao je Čović, koji je Izetbegovića izvijestio detaljima sastanka s izaslanstvom SNSD-a u Mostaru.

"Procijenili smo da će baza svih koalicija koje će se dogoditi na raznim razinama u BiH biti SDA-HDZ. To će biti kamen temeljac u izgradnji budućih koalicija", rekao je Izetbegović.

Dodao je kako je s Čovićem imao sadržajan sastanak naglasivši da su procijenili da će baza u formiranju vlasti upravo biti SDA i HDZ BiH na svim razinama te da su usuglasili da je potrebno što prije formirati vlast.

Glas naroda

Sram vas bilo prevaranti i lažovi jedni.Pred izbore ste se prsili Hrvatstvom i lajali na Raguža,Budimira,Lijana i sve ostale vaše neistomišljenike kako se priklanjaju Sarajevu,a šta je to što vi radite?Priklanjate se i Sarajevu i Banjaluci.Ispadošte jedino vi [ * neprimjereno * ]ci Hrvatskog naroda a pametni I neovisni o strankama to vide i znaju godinama.

pa zar nije samo hdz 1990 muslimanska stranka, oklen sad hdz-a sa muslimanima. a ja zaboravija san da je jedino hdz prava hrvatska stranka sve ostalo su muslimani i lop,ovi, to su pravi ljudi i hrvati a pogotovo katolici

Oni su blokirali svaki napredak u BiH, sad bi trebali biti jamstvo za bolje sutra?Malo morgen!

Šta je sa trećim entitetom?

A vidi TITOVI pionira,i Hrvacki interesa,sve JUGO NOSTALGIČARI,ma nije džaba DRAGAN,on je ko arametli TITO doživotniPRESEDNIK H.D.Zea.

Sa kim će tomo ALILOVIĆ Koairati u studencima.

Eto Vam HSP Lijani i SDP Oni rade za hrvatski narod jadomiri....

Čović: "Partnerstvo HDZ BiH i SDA na svim razinama"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari