Položeno cvijeće na grobove poginulih hrvatskih branitelja

cvijeće i svijeće

Dana 31. listopada. 2014.g. s početkom u 8. sati u crkvi Sv. Kate u Ljubuškom služena je sveta misa za sve poginule i umrle hrvatske branitelje.

Nakon svete mise predstavnici stradalničkih udruga i predstavnici općine su položili vijenac i zapalili svijeće na trgu "Domovinske zahvalnosti"

Nakon toga predstavnici stradalničkih udruga i predstavnici općine su, kao i svake godine, obišli sve grobove poginulih hrvatskih branitelja u Ljubuškom na koje su odnijeli cvijeće i zapalili svijeće.

- Navik on živi ki zgine pošteno -

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Stradalničke udruge iz Domovinskog rata - Ljubuški

Glas naroda

i davor bandur treba upaliti svijeću andjelki granić jer je on njoj oduzeo pravo na život

Kad već stavljate slike grobišta poginulih branitelja nemojte pravit izuzetke i selekciju.Za ovaj dan ih ako ništa nabrojite sve a ne samo pojedine,svi su poginuli za isti cilj.Usput rečeno možete prenjeti i mini feljton objavljen na portalu Republika info a tiče se Ljubuških pokojnika.Pokoj im vječni i počivali u miru.

Za gore komentar svaka čast ali u nas uvijek selekcije

pa čovječe nije ovo reportaža i slikavanje bit je u nečem drugom piše ti gore da su svi grobovi posjećeni, pametnije ti je šutit kad već nisi pametan

Nikad kraja jadnim komentarima,Boze moj,Boze moj zašto si nas ostavio

Aj' ne laprdaj nije nas ostavio Bog, već smo mi ostavili Boga.

Molite se i postite više nego kad su se naše majke i naši očevi molili za rušenje komunista, jer ovi su izučili i naslijedili njihovih očeva školu, te je još doradili.
Da bi srušili zlo koje se predstavlja u ime Hrvata ,a radi sve da ih raseli i uništi taraži sto puta više molitve i posta od zla koje se zvalo komunizam.

A moj trla baba dlan da ti prodje dan,milo mi te za,poanta i je u tom da se ne molimo i ne postimo nego samo kada nas neka nevolja snadje.Sta si ti napravio(la) da nešto promjenis?Samo kukati i okrivljivati nekog drugog nije nikakvo rješenje,izvoli kandidiraj se,ponudi nešto kada si tako nacitan(a),znamo samo prigovarati kada nešto prodje ja bi vako ja bi nako,tribalo je tako.Ajde u miru Bozijem odmori tu svoju umišljenu glavicu.

Pa naravno da su kad već stavljaju slike trebali staviti slike svih onih koji su poginuli na bojišnici .
Ili ničiju , tj, ne jedan dio samo .

Ovaj naslov je trebao biti ili sa svim slikama ili niti sa jednom.

Ja mislim da je ovaj članak imao preko 1000 pregleda a vama 2-3 uvjek nešto smeta.
Uostalom 5-6 ekipa obilazi grobove poginulih pa nemaju svi foto aparate i nije bit u slikanju već u tome da se svake godine na ovaj način odaje počast poginulim braniteljima. A kakvi ste ljudi i kolege vidi se po broju prisutnih na misi na koju se poziva 10 dana preko portala ,radija itd. oni što nisu rodbina od poginulih bude 15-ak ljudi. Možda vam trebaju pozivnice za misu sa mašnicom? ili kad se obilaze mjesta pogibije uvjek se pitam pa gdje su oni zapovjednici lažni i invalidi ?, eto to je moral i obraz današnjih Ljubušaka. A što se tiče slika sramota je što Ljubuški nema neku vrstu memorijalne prostorije u kojoj bi bile izložene slike i podatci svih poginulih na bojišnici ili bar da su im imena napisana na onom spomeniku iza općine na kojem piše Ljubuškim žrtvama ,kojim?.Pokoj duši svakome svi znamo da je bilo pogibija na razne načine na raznim mjestima a kod nas je tako kako lažni invalidi duše prave ,lažni zapovjednici isto prave tako i u ovom slučaju . Koliko znam postojala je incijativa za ovu prostoriju.

P.S. Na bojišnici ili na dužnosti

Položeno cvijeće na grobove poginulih hrvatskih branitelja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari