Izviđač se lako obračunao s Gradačcem

ljubuski.info

Kako se i očekivalo Izviđač je u susretu 8. kola Premijer lige protiv ekipe Gradačca lako obavio zadatak, došao do pobjede i do tri nova boda.

Od samog početka vidjelo se da gosti neće biti ozbiljan protivnik razigranim "Skautima". Jedina nepoznanica je bila s kojom gol razlikom rukometaši Izviđača će slaviti na kraju ovog susretu.

Od početka utakmice "Skauti" su krenuli s agresivnom obranom ne dajući puno prilika protivničkim rukometašima, te brzim kontrama pogađali gol nemoćnog vratara Đurića. U 14. minuti semafor je pokazivao rezultat 9:4 u korist Izviđača, a na poluvremenu je bilo 18:10.

U drugom poluvremenu Izviđač je pojačao tempo tako da je prednost Izviđača kontinuirano rasla. Na koncu prednost se popela na dvadeset pogodaka iako je trener Izviđača Grbavac dao veliku minutažu igračima s klupe. Priliku su dobili i iskoristili šesnaestogodišnjaci Mislav Grić, Josip Šarac, Matej Beljo i Ivan Erše koji je u drugih dvadesetak minuta skupio 10 obrana.

Najučinkovitiji u redovima Izviđača bili su David Mandić sa sedam, Ante Pavlak i Kristijan Jarak s po šest, te Josip Šarac s pet postignutih pogodaka.
U ekipi Gradačca najučinkovitiji je bio Haris Pedić s osam pogodaka.

RK Izviđač - Gradačac 41:21 (18:10)

Gradska športska dvorana. Gledatelja 300. Suci: Saša Pandžić i Boris Šatordžija (Zenica). Delegat: Mileta Kekić (Mostar).

RK Izviđač: Tolić (10 obrana),Ivanković,J.Ereš 3,Čutura 1,A.Pavlak 6,Mandić 7, Bošnjak,Hrstić 3,Jarak 6,Boras 4,Beljo 3,M.pavlak,Grgić 1,I.Ereš (10 obrana), Grbavac 2,J.Šarac 5. Trener: Zdenko Grbavac.

RK Gradačac: Halilković (2 obrane),Kahvedžić 2,Čaušević,Bosić 3,Hrnjić 1, Haseljić,Hasanbašić,Klopić 1,Hećimović 1,Đurić (6 obrana),Peđić 8,Sarajlić 4, Imširović 1. Trener: Mehmed Doborac.

Sedmerci: Izviđač 5(3), Gradačac 2(2)
Isključenja: Izviđač 4.minute, Gradačac 12.minuta
Crveni karton: Haris Peđić (Gradačac) u 53.minuti - treće isključenje

RK Izviđač

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari