TAG radionica u cilju podrške ženama i u Ljubuškom

ljubuski.info

Centar za promociju civilnog društva (CPCD) poziva sve zainteresirane žene sudjelovati u TAG radionicama koje će se održati po sljedećem rasporedu:

  • Široki Brijeg 25.10.2014. Narodna knjižnica (17:00-19:00h),
  • Ljubuški 26.10.2014. Gradska vijećnica (17:00-19:00h) i
  • Mostar 27.10.2014. Filozofski fakultet - Sveučilište u Mostaru, I kat (17:00-19:00h).

TAG radionice se realiziraju u cilju podrške ženama u politici i dijelom su najvećeg mentorskog programa za žene u BiH i regiji pod nazivom mentoRING. U sklopu ovih besplatnih radionica i dvosatnog druženja sudionice će biti u prilici saznati više o pitanju žena u politici, rodnoj ravnopravnosti i drugim vidovima angažmana žena u zajednici.

mentoRING program je jedinstven pristup razvoju i osnaživanju žena u BiH. Promovirajući žensku solidarnost, uspješne žene dobrovoljno pomažu mladim ženama i djevojkama u postizanju svojih ciljeva u poslovnim karijerama i životu. Od početka rada mentoRING je povezao ukupno 1170 žena iz cijele Bosne i Hercegovine, što ga čini najuspješnijim programom ove vrste u regiji.

Zbog velikog interesa mladih žena za angažman u politici, CPCD je ove godine osnovao TAG grupu za podršku ženama u politici koju čini 38 žena iz 14 gradova BiH. Od početka ove godine TAG grupa je prošla niz specijaliziranih treninga za organizaciju političke kampanje, rodne ravnopravnosti i političkog sustava, te pružila podršku za 40 političarki iz 12 političkih stranakaa širom BiH. Jedan od segmenata djelovanja TAG grupe je i prijenos znanja što većem broju žena putem besplatnih radionica koje se realiziraju u 14 gradova.

Za radionice se možete prijaviti putem e-maila tag [at] mentoring.ba

Radujemo se Vašem dolasku!

Centar za promociju civilnog društva

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari