Čovićev autobus gazi sve pred sobom

ljubuski.info

Premda ni vozila hitnih službi često ne mogu do unesrećenog doći na vrijeme, jer upadaju u gužve, Dragan Čović tih problema nema. Prije par sati on je s autobusom prošao kroz Čitluk, a policija je osiguravala da "hrvatski izbor" brže prođe.

Ovo su s negodovanjem doživjeli vozači koji su se našli na cesti, isprva misleći da je u pitanju neka prometna nezgoda, ili se ganja nekog opasnog kriminalca. Međutim, samo se osiguravala prednost autobusu HDZ-a BiH.

Čovića je do tržnog centra Bingo na Tromeđi dopratila policija Hercegovačko-neretvanske županije, da bi ga tu čekala policija Zapadnohercegovačke županije.

Čović u obje županije ima vlast, a očito je i glavni na cesti i da normalna vožnja uz povremene zastoje za njega nije opcija.

Dokazuju to i činjenica da se Čovićev autobus nije zaustavio ni na semaforu u Ljubuškom, gdje su svi stajali na crvenom - samo glavni Baja u Hercegovini NE. Na Perića pravcu između Međugorja i Ljubuškog Čović je s policijskom pratnjom pretjecao na punoj crti.

Sve nam je ovo potvrdio vozač koji je slučajno krenuo i istom pravcu gdje i lider HDZ-a BiH - od Mostara ka Ljubuškom.

Ovakav tretman drugih vozača Čoviću u kampanji sigurno nije dobro došao, a sigurno je da bi vozio sporije i uvažavao ostale, samo kad bi znao koliko su mu ružnih riječi izgovorili razjareni vozači.

Inače, večeras su zakazani skupovi HDZ BiH u Ljubuškom s početkom u 18.00 sati i Širokom Brijegu s početkom u 20.30 sati.

Inače, kako je najavljeno iz HDZ-a BiH Čović i ekipa su u Ljubuški trebali stići oko 17.30. Međutim, baš u to vrijeme su i pretjecali sve pred sobom na putu iz Mostara.

Vjerojatno će tako i nešto kasnije jer je dolazak izaslanstva u Široki Brijeg planiran u 20.20 sati gdje ih dočekuje domaćin Miro Kraljević, predsjednik OO HDZ BiH Široki Brijeg s izaslanstvom na Pecari.

Međutim, kako skup u Ljubuškom počinje u 18 sati, izgledno je da će se juriti i prema Širokom. No, gust raspored predsjedniku HDZ-a nije problem. On ne mora stajati na semaforima.

Republika

Glas naroda

Pa Čović je okrenio i tok rijeke Radobolje pa mu nitko ništa ne može.
Pa se čudimo što prolazi kroz crveno. A crvenu boju on i voli a zelenu po potrebi.

Perković iz zatvora u njemačkoj izjavio, objaviti ću imena velikih hrvata (po zanimanju) u HDZ-u koji su bili doušnici udb-e, pitamo se zar je to moguće, pa moguće je kad je činjenica da je više od 100 000 bivših komunista i udbaša do kraja 1993.g. prešlo u HDZ.

Slika korisnika RedBull

S obziroma da ovaj jalijaš prednjači po broju podignutih optužnica i po broji kaznenih djela , trebalo ga je sprovesti direktno u KP Zenica, ali kako mi živimo tu gdje jesmo i gdje je počevši od policije pa nadalje sve korumpirano, ne čudi me da ovaj bus nije pregazio koga. I onako ne bi odgovarao,jer je [ * neprimjereno * ] eutanazira sudeve pa i presude .

"Toliko su utanjili da ni savjest nema više za šta da ih ugrize"

Čovićev autobus gazi sve pred sobom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari