HSP BiH podržao Dragana Čovića

ljubuski.info

Jučer je u Mostaru održana sjednica Predsjedništva Hrvatska stranka prava BiH.

Glavnom temom sjednice bila su događanja u svezi predizborne kampanje. Zaključeno je kako HSP BiH poglavito u županijama s hrvatskom većinom na pravi način prezentira svoj predizborni program što potvrđuje velika zainteresiranost i učinkovitost kod birača, stoji u priopćenju za javnost ove stranke.

Na sjednici je otvoreno i pitanje potpore kandidatu za Hrvatskoga člana Predsjedništva BiH budući HSP BiH na toj poziciji nema svoga kandidata.

Nakon kraće rasprave jednoglasno je donesena odluka da se pozovu članovi i pristaše HSP BiH glasovati za kandidata Hrvatskoga narodnoga sabora BiH.

"Smatramo kako u ovome političkome trenutku, poglavito što u sljedećem mandatnom razdoblju dolazi na red ustavno preuređenje BiH, moramo osnažiti hrvatsko zajedništvo kroz istinski Hrvatski narodni sabor BiH za koji se uvijek zalagao HSP BiH. To je jedini jamac da sve hrvatske političke opcije, zajedno s pravaškom, dođu do rješenja hrvatskoga nacionalnoga pitanja na način da se ostvari sloboda hrvatskoga naroda", priopćeno je iz Ureda za informiranje HSP BiH.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari