Demanti: Nadzorni odbor nije pokrenuo istragu protiv generalnog direktora EP HZHB

sjednica

Kao što smo već informirali javnost u jučerašnjem priopćenju, Nadzorni odbor Elektroprivrede HZHB jeste održao svoju redovitu 59. sjednicu 29.09.2014. godine, ali prijava Predsjedništva NSUEPHZHB protiv generalnoga direktora Elektroprivrede HZHB uopće nije bila na usvojenom dnevnom redu sjednice, niti je poslana članovima ovoga tijela u radnim materijalima za ovu sjednicu.

Istina je kako je Predsjedništvo NSUEPHZHB podnijelo prijavu Nadzornome odboru zbog navodnih povreda Etičkog kodeksa poduzeća od strane generalnoga direktora. Također je istina da je jedan član Nadzornoga odbora i predlagao uvrštavanje ove točke u dnevni red sjednice, no prijedlog je većinom glasova odbijen.

Nadzorni odbor je na molbu predsjednika NSUEPHZHB donio zaključak kojim se zadužuje izvršni direktor za pravne poslove Elektroprivrede da im dostavi informaciju postoji li u poduzeću interni akt kojim je regulirana ova problematika, i ukoliko ne postoji da se čim prije pristupi izradi takvoga internoga akta.
Do tada će Nadzorni odbor svakako dosljedno primjenjivati i poštivati sve važeće interne akte Društva.

Navedene činjenice koje smo ovdje iznijeli, dostupne su svakoj dobronamjernoj osobi kojoj je stalo do istine i vrlo ih je jednostavno provjeriti uvidom u zapisnik sa spomenute 59. sjednice Nadzornoga odbora Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar.

Predsjednik Nadzornoga odbora
JP Elektroprivreda HZHB dd Mostar

Marinko Ivanković, dipl.inž.geol.

Sektor za odnose s javnošću

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari