Održana redovita 98. sjednica županijske Vlade

sjednica

U srijedu 1. listopada 2014. godine Vlada Županije Zapadnohercegovačke održala je 98. sjednicu na kojoj je utvrđen Prijedlog Zakona o pripadnosti javnih prihoda u Županiji Zapadnohercegovačkoj i financiranju Županije Zapadnohercegovačke, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o pristupanju izradi Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o utrošku sredstava "Tekući prijenosi za zaštitu okoliša" utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu te Odluku o davanju suglasnosti na Rebalans Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu.

Vlada je donijela Rješenje o utvrđivanju prijedloga člana Upravnog vijeća Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG za 2013. godinu, kao i Plan rada JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG za 2014. godinu.

Vlada je također objavila i:

Obavijest o izmjeni Obavijesti o dodatnom sufinanciranju

Na temelju Odluke o dodatnom sufinanciranju zapošljavanja pripravnika ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 12/14) i Zaključka Vlade Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-595-9/14-98, na 98. sjednici održanoj 1. listopada 2014. godine, donosi:

Obavijest o izmjeni obavijesti o dodatnom sufinanciranju

1. Točka 7. Obavijesti o dodatnom sufinanciranju broj: 01-595-5/14-88 od 4. lipnja 2014. godine i broj: 01-595-8/14-95 od 25. kolovoza 2014. godine mijenja se i glasi: "Rok za podnošenje zahtjeva je do 10. listopada 2014. godine, odnosno do ispunjenja kvote od 100 (sto) pripravnika."
Bosna i Hercegovina.

Vlada ZHŽ

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari