Nakon poraza od Zrinjskog Rašić potjerao trenere Sloge

en face

Unatoč prvom mjestu u Drugoj ligi FBiH Jug i velikom uspjehu u Kupu, odnosno plasmanu u osminu finala ovoga natjecanja, trenerski tandem Sloge, šef struke Ibro Rahimić i njegov asistent Damir Vučić, dobili su otkaze nakon jučerašnjeg poraza od Zrinjskog.

To je trenerski tandem koji je jednostavno izgubio povjerenje kluba i mi više ne vjerujemo kako s njima možemo ostvariti željeni cilj, naročito nakon što smo prošle sezone ostali bez plasmana u Prvu ligu. Sloga je izmirila sve financijske obveze prema Rahimiću i Vučiću, izjavio je predsjednik Sloge Miroslav Rašić.

Smijenjeni trener Sloge neposredno nakon utakmice je komentirao igru i rezultat ostvaren protiv Zrinjskog, a kasnija spoznaja da mu je Kup ogled protiv prvaka bio posljednji na klupi Sloge ga je iznenadila.
"Zaista ne mogu ništa kazati, niti komentirati. Nemam nikakve konkretne informacije, jer mi je vijest otkazu prenio asistent Vučić", izjavio je Rahimić.

"Mislim da sam bio krajnje korektan i iznenađen sam odlukom. Ne mogu ništa komentirati dok ne vidim o čemu se radi", dodao je Rahimić, koji je podsjetimo, nekoliko dana ranije odbio poziv Mehe Kodre da mu se pridruži u stručnom stožeru Sarajeva.

Reakciju Rahimićevog pomoćnika Damira Vučića nismo dobili, budući da nije odgovarao na telefonske pozive. Novi stručni stožer Sloge činit će Slavko Limov i Franjo Vasilj.

Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari