Renata Marković, Tomislav Hrstić i Haris Jakić, među 15 pobjednika

ljubuski.info

Prvo po redu Balkansko prvenstvo u 4 discipline i 15 kategorija je održano u Mostaru, u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. Na natjecanju je sudjelovalo stotinjak natjecatelja iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Natjecanje se odvijalo u četiri discipline: natural bodybuilding, fitnes model, men’s physique i fitnes s koreografijom. Ove discipline se dijele u kategorije po visini, težini i godinama, tako da smo dobili ukupno 15 pobjednika koji su se kvalificirali za nastup na Europskom prvenstvu koje će se održati 19. listopada u Barceloni.

Izbornik reprezentacije i vođa puta je Adis Jakić, koji je i predsjednik Musclemania federacije za Balkan.

Pobjednici po kategorijama

U disciplini fitnes s koreografijom muški prvo mjesto osvojio je Benjamin Baković iz Sarajeva, dok se u ženskoj konkurenciji titulom prvakinje Balkana okrunila Ana-Marija Zujović iz Beograda. U disciplini men’s physique imali smo četiri kategorije.
U kategoriji omladinci prvo mjesto osvojio je Ivan Grgurin iz Splita.
U kategoriji juniori prvo mjesto je pripalo Filipu Dropuliću s Hvara koji je osvojio i treće mjesto u kategoriji fitnes model juniori.
U kategoriji seniori do 178 cm visine, prvo mjesto osvojio je Ivica Bosković iz Mostara koji je također osvojio i drugo mjesto u kategoriji fitnes model seniori.
U kategoriji seniori iznad 178 cm visine prvo mjesto osvojio je Aljaž Tajnšek iz Slovenije.
U kategoriji fitnes model juniorke prvo mjesto osvojila je Renata Marković iz Ljubuškog, a u kategoriji fitnes model starije seniorke prvo mjesto osvojila je Lejla Šebić iz Sarajeva.
U kategoriji fitnes model juniori prvo mjesto osvojio je Zvonimir Ramljak iz Zagreba.
U kategoriji fitnes model stariji seniori prvo mjesto osvojio je Haris Jakić iz Ljubuškog, a u kategoriji bodybuilding do 85 kg prvo mjesto osvojio je Marko Milošević iz Beograda.
U kategoriji bodybuilding do 75 kg prvo mjesto osvojio je Jeton Ravenni iz Makedonije.
U kategoriji bodybuilding juniori prvo mjesto pripalo je Tomislavu Hrstiću iz Ljubuškog, a u kategoriji bodybuilding preko 85 kg prvo mjesto osvojio je Blaž Hrastnik iz Slovenije.
I posljednja u nizu prvaka u kategoriji bodybuilding za žene je Željka Džafić iz Međugorja.

Članovi žirija

Službeno suđenje po pravilima obavili su međunarodni suci preko Skypea, dok je za jedan dio ocjene bio zadužen domaći žiri u sljedećem sastavu: Anila Gejević, talent agentica i direktorica casting agencije Zona, Mirvad Zenuni, direktor Acro d.o.o., Ivan Vukšić, direktor vinarije ERO WIN, Emerik Gudelj, stručnjak za modu i estetiku, Elma Škaljić, finalistica sa Svjetskog prvenstva u kategoriji miss fitnes. Zatim Fuad Backović-Deen, diplomirani strateg modnog biznisa i magistar brand menadžmenta, Amer Kadić, modni menadžer, vlasnik agencije AK Model Management, Ante Šimović, predsjednik Saveza tajlandskog boksa BiH, Benjamin Radić, profesionalni bodybuilder iz Slovenije, europski prvak, Damir Beljo, tri puta sportaš grada Mostara, 7 puta prvak BiH, kapetan reprezentacije BiH, međunarodni prvak svijeta, te Elvedin Škaljić – Eko, bivši prvak BiH u bodybuildingu, predsjednik Mo Bodybuilding kluba iz Mostara i trener.

Voditeljica programa bila je Mirela Bunoza, a na zatvaranju natjecanja nastupio je Deen koji je svojom novom pjesmom dvoranu digao na noge.

Zorica Volarević [ Dnevni list ]

Glas naroda

znam osobno par bildera, jaki ko mazge a nebi ti ti nešto uradili, samo uske majice,miris,gel, i napuvani odaju i pjevuše onu thopsonovu "nume nume numi moje glave"

Renata Marković, Tomislav Hrstić i Haris Jakić, među 15 pobjednika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari