Nakon potjere napao policijskog službenika

ljubuski.info

Jučer oko 16:15 h trojica policijskih službenika PU Ljubuški došli su sa službenim vozilom na benzinsku crpku Ivanić, u mjestu Mostarska Vrata, gdje su zatekli D. P. (27) u motornom vozilu marke Opel, u kome su se nalazile još dvije osobe.

Nakon što je ugledao policijske službenike D. P. (27) je počeo iste vrijeđati i provocirati, potom se oglušio o izdanu zapovijed da iziđe iz vozila te se s vozilom udaljio u smjeru Ljubuškog.
Policijski službenici krenuli su u potjeru za navedenim vozilom, izdajući putem svjetlosnih signala vozaču zapovijed da zaustavi vozilo što je isti i učinio, a potom izišao iz vozila i fizički napao jednog policijskog službenika, nakon čega je svladan i priveden u službene prostorije.

Nakon što je priveden u službene prostorije D. P. (27) je uputio ozbiljne prijetnje policijskom službeniku kojega je prethodno napao.

Policijski službenici PU Ljubuški saslušali su u svojstvu svjedoka osobe koje su se s D. P. (27) nalazile u vozilu a nad D. P. (27) je izvršena kriminalistička obrada.

Policijski službenici PU Ljubuški danas će predati D. P. (27) postupajućem županijskom tužitelju, uz Izviješće o počinjenim kaznenim djelima Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti iz čl. 359. KZ-a FBiH i Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. KZ-a FBiH.

MUP ZHŽ

Glas naroda

ma sta ce klosar zile obicni [ * neprimjereno * ] koji glumi neku facu po gradu bez marke u depu..zivi jadan samo od cura koje voda sa sobom

Nakon potjere napao policijskog službenika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari