Zbog Mate Antića se ionako maleni HSP AS počeo dijeliti

ljubuski.info

Općinska organizacija stranke HSP AS se podijelila i njen sadašnji predsjednik Mate Antić više ne uživa povjerenje više od polovine vodstva stranke u Ljubuškom.

Takve informacije iz neke male stranke nikoga ne bi više interesirale, ali u Ljubuškom Mate Antić predstavlja koalicijskog partnera stranci koja je uništila Ljubuški.

Razlog svemu je nepoštivanje unutarstranačkog dogovora oko bitnih pitanja vezanih za rad OV Ljubuški u kojem je Antić dopredsjednik bez plaće, ali od njegovih bliskih osoba u stranci doznajemo da on svakog mjeseca dobije plavu kuvertu, kako bi mogao podmiriti stranačke troškove. Ni iznos više nije tajna, ali to se manje-više znalo.

U HSP AS proradila savjest

Biti koalicijski partner stranci čiji su ljudi sve srušili je politička glupost, pa je zbog toga bilo samo pitanje vremena kada će proraditi savjest. Prijepori u stranci su došli zbog činjenice da se Antić nije pridržavao dogovora oko potpore Nevenku Barbariću prilikom odlučivanja u OV Ljubuški. Po tom pitanju u više je navrata digao ruku mimo volje članstva stranke, a dogodio i se sukob oko kandidata za izborne liste, pa se može pretpostaviti da će u Ljubuškom biti još pravaških stranaka ili možda Antić dobije glavnu ulogu u politici poput Hrstića u HSP-u zacementiravši svoju predsjedničku poziciju u toj stranci u kojoj je jedini član.

Mnogi će reći dugo je i trajalo, ali ljubuška stvarnost je toliko teška da će savjest proraditi i najtvrdokornijim.

Glas naroda

Bože sačuvaj me od vakih ljudi,

Zbog Mate Antića se ionako maleni HSP AS počeo dijeliti
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari