Zbog Mate Antića se ionako maleni HSP AS počeo dijeliti

ljubuski.info

Općinska organizacija stranke HSP AS se podijelila i njen sadašnji predsjednik Mate Antić više ne uživa povjerenje više od polovine vodstva stranke u Ljubuškom.

Takve informacije iz neke male stranke nikoga ne bi više interesirale, ali u Ljubuškom Mate Antić predstavlja koalicijskog partnera stranci koja je uništila Ljubuški.

Razlog svemu je nepoštivanje unutarstranačkog dogovora oko bitnih pitanja vezanih za rad OV Ljubuški u kojem je Antić dopredsjednik bez plaće, ali od njegovih bliskih osoba u stranci doznajemo da on svakog mjeseca dobije plavu kuvertu, kako bi mogao podmiriti stranačke troškove. Ni iznos više nije tajna, ali to se manje-više znalo.

U HSP AS proradila savjest

Biti koalicijski partner stranci čiji su ljudi sve srušili je politička glupost, pa je zbog toga bilo samo pitanje vremena kada će proraditi savjest. Prijepori u stranci su došli zbog činjenice da se Antić nije pridržavao dogovora oko potpore Nevenku Barbariću prilikom odlučivanja u OV Ljubuški. Po tom pitanju u više je navrata digao ruku mimo volje članstva stranke, a dogodio i se sukob oko kandidata za izborne liste, pa se može pretpostaviti da će u Ljubuškom biti još pravaških stranaka ili možda Antić dobije glavnu ulogu u politici poput Hrstića u HSP-u zacementiravši svoju predsjedničku poziciju u toj stranci u kojoj je jedini član.

Mnogi će reći dugo je i trajalo, ali ljubuška stvarnost je toliko teška da će savjest proraditi i najtvrdokornijim.

Komentari

Bože sačuvaj me od vakih ljudi,

Zbog Mate Antića se ionako maleni HSP AS počeo dijeliti

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto