OV Ljubuški - Barbarić nema pojma što se događa u JKP Ljubuški

ljubuski.info

Sve točke dnevnog reda današnje sjednice OV Ljubuški su usvojene. Parkovi d.o.o. će se zadužiti za 150.000 KM, promijenjen je statut poduzeća i odluka o osnivanju usprkos što poduzeće nema valjanog ravnatelja i što ga nadgleda privremeni Nadzorni odbor.

Prosto rečeno, kaos se nastavlja. HDZ BiH u koaliciji s Matom Antićem (HSP AS) i Petrom Majićem (Hrvatska nezavisna lista) je izglasovao odluke koje nemaju pravno i financijsko uporište i što je najgore izglasovali su nastavak agonije općine Ljubuški.

Treba napomenuti kako komunalnim poduzećima upravlja HDZ BiH i da se u Nadzornim odborima nalazi po jedan član iz reda HSP AS.

Aktualni sat je osobito bio buran zbog pitanja oko stanja u JKP Ljubuški. Od strane oporbenih vijećnika načelnik je upitan što će biti s dugovanjima poduzeća.

Nevenko Barbarić je odgovorio: "Ne moram ja znati što se događa u javnim poduzećima!"

Zaduženje Parkova d.o.o. od 150.000 KM obrazložio vijećnik HDZ BiH

Novoizabrani direktor poduzeća Nikica Vučić nije obrazlagao razloge zaduženja poduzeća, već je to u njegovo ime uradio vijećnik Tihomir Kvesić, ispred HDZ BiH. Sve govori o mjestu gdje se kuhaju ovakve odluke ne mareći za njihov utjecaj na stanje u općini, kao da se živi samo do dana narednih izbora, a nakon toga može i potop doći.

Poslušajte zvučni zapis daanašnje sjednice:

Novinari Radija Ljubuški, ovaj put, nisu željeli uzeti izjave od predsjednika klubova vijećnika, kao što je to do sada bio slučaj, već samo od Nevenka Barbarića.  

U izjavi za Radio Ljubuški načelnik Barbarić se, između ostalog, osvrnuo na aktualni sat, posebice na stanje u JKP Ljubuški, za koje je kazao kako se zna ko je sve kadrovirao i na koji način i kad je počeo pad Javnog komunalnog poduzeća.

Poslušajte izjavu:

Glas naroda

Novinari Radija Ljubuški, ovaj put, nisu SMJELI uzeti izjave od predsjednika klubova vijećnika, kao što je to do sada bio slučaj, već samo od Nevenka Barbarića, jer je ON tako naredio.

Vrč ide na vodu dok se ne razbije dragi moji Ljubušaci nemojte biti gram naivni ovi se nikad neće promijeniti nabolje oni samo smišljaju financijske malverzacije i političke smicalice vi stvarno iako u to sumnjate imate moć uzmete olovku i u listopadu glasujete protiv HDZ-a i to je onda početak kraja za njih scenarij kao i za Lijanoviće

Pa što bi bilo s da npr. dva ili tri vijećnika iz redova HDZ budu protiv Nevenkova naređenja?

Nemoguće, to je stranka jednoumlja i zakona šutnje.

Pa moj Ujro nelegalne su tvoje potvrde o okolnostima stradavanja koje si ti i takvi ko ti potpisivali za 200-250 eura.
A dok si prima invalidninu Zukan je bio legalan.

Tomislav Karamarko jučer u Kupresu javno podržava HDZ i Dragana Čovića sudionika svih financijskih afera u Hrvata u Bosni I Hercegovini od '90 do danas i to na način da sve druge naziva izdajicama kojima će povijest suditi eto to je ta stranka pa vi sad ako se bojite ili ne mislite svojom glavom nema vam pomoći

OV Ljubuški - Barbarić nema pojma što se događa u JKP Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari