Portal ljubuski.info uvodi korisnička ograničenja tijekom predizborne kampanje

Tijekom predizborne kampanje biti će onemogućeno anonimno komentiranje. Svi korisnici koji budu željeli ostaviti komentar na određenu temu će morati otvoriti korisnički račun i dodavati komentare tek po prijavi na portal, kao registirani korisnik.

Svjesni smo kako će ovim brojni korisnici, a pogotovo redoviti komentatori, biti uskraćeni za dio usluge na koju su navikli, ali smo ovu odluku donijeli kako bi onemogućili stranačka prepucavanja i zloporabu medijskog prostora, što, u konačnici, ide na štetu svih korisnika portala.

Stranački su se stratezi organizirali i već postoje uvježbani timovi zaduženi za komentiranje, što, po našem sudu, neće dovesti do povećanja kakvoće rasprave, naprotiv, medijski prostor će biti zatrpan nemuštim copy/paste porukama i prepucavanjem, za što ne želimo biti servis, posebno ne besplatni.

Svi korisnici imaju mogućnost registracije, čime vaš identitet i dalje ostaje tajan, ali administratorima portala omogućava višu razinu kontrole i moderiranja komentara. Za registraciju vam je jedino potrebna valjana adresa e-pošte koja će biti poznata samo administratorima portala, a omogućiti će vam rezervaciju željenog korisničkog imena i objavu komentara pod istim, isporuku izvješća o odgovorima na vaše komentare, izravno kontaktiranje drugih korisnika, kao i druge pogodnosti koje imaju registrirani korisnici.

Većina korisnika zna kako smo se i do sada trudili filtrirati i uklanjati neprikladne i nekorektne komentare, ali smo procijenili kako će, tijekom predizborne kampanje, takvi biti u velikoj većini što nikome neće donijeti nikakvog dobra a administratore će dodatno opteretiti.

Korisnicima portala koji se osjećaju uskraćeni ovom odlukom se ispričavamo, uz nadu kako će imati razumijevanja, budući da ne želimo biti besplatna platforma za anonimne političke kampanje.

Prijaviti se možete s bilo koje stranice putem ikona u dnu desno ili izravno putem poveznice Prijava. U slučaju problema s registracijom, ne oklijevajte nas kontaktirati. Obrazac prijave korisnika je također dostupan u desnom stupcu na kontakt stranici. Prije prijave trebate imati korisnički račun, ukoliko ga nemate, odaberite opciju Stvori novi račun.

Glas naroda

Slika korisnika Krešo

Bez obzira jesmo li registrirani pod punim imenom i prezimenom, ili korisničkim imenom, ili samo onim "Gost"; - nikako se nemožemo sakriti ako nas odgovarajuće službe žele identificirati. Samo možemo malo otežati njihovu potragu. Ako smo u ulozi "zviždača", sa svojim korisničkim imenom možemo dovesti u neugodnu situaciju vlasnike portala, - jer oni moraju u toj prilici otkriti svačiji identitet!
Prema tome, i dalje zagovaram registraciju pod punim imenom i prezimenom. Malo bi kopirali "fejs" i bolje upoznali ljude koje svakodnevno susrećemo po gradu.

Krešo

Slika korisnika info

Krešo,
takvo što je naprosto nepraktično pa i neizvedivo, u tom slučaju bi korisnici registraciju trebali vršiti kod javnog bilježnika :D
Velika većina se još uvijek ustručava javno kazati što misli, a iskreno, isto niti u današnjoj "demokraciji" nije uputno.
Komentiranje po portalima je jedan vid ispušnog ventila, a nadajmo se kako će se, s vremenom, promijeniti okolnosti i kako će razina pojedinačne hrabrosti nadvladati okove koji nas sputavaju.

ljubuski.info --> Kontakt

Ako ovi političari koji imaju orasa u džepovima nisu anonimni zašto bi mi bili je li to netko misli da ih se bojimo ja ih žalim jer dobro znam kako će završiti dosadašnji vlastodršci

Portal ljubuski.info uvodi korisnička ograničenja tijekom predizborne kampanje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari