Hrvatski savez HKDU-HRast organizira Javnu tribinu "Položaj Hrvata u BiH"

Hrvatski savez HKDU-HRast organizira Javnu tribinu "Položaj Hrvata u BiH"

Hrvatski savez HKDU-Hrast i Čapljinska neovisna stranka - Čapljina u srcu, pozivaju na sudjelovanje u radu javne tribine pod nazivom "Položaj Hrvata u BiH" koja će se održati u petak, 5. rujna u 20 sati u salonu "Astorija" Tasovčići (Čapljina).

Gosti na tribini su:

  1. dr. Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora
  2. brigadir Branko Borković-Jastreb,umirovljeni brigadir Hrvatske vojske, posljednji zapovjednik obrane Vukovara, predsjednik Autohtone hrvatske seljačke stranke
  3. admiral Davor Domazet-Lošo, geostrateški analitičar i ravnatelj Domovinskog stožera Zavjeta za Hrvatsku (jedne od stranaka Saveza za Hrvatsku)
  4. brigadir Pero Barbarić-Pepi, predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-HRast
  5. general Marko Lukić, umirovljeni general Hrvatske vojske, prvi zapovjednik specijalne postrojbe antiterorističke policije Lučko, zamjenik ministra Unutarnjih poslova i savjetnik prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana za sigurnost, predsjednik stranke Zavjet za Hrvatsku

Organizatori ističu ogromnu važnost događaja ovakve vrste kako za sve Hrvate u BiH, tako i za sve medije na hrvatskom jeziku i ostale pa svima žele srdačnu dobrodošlicu.

"Bosna i Hercegovina s tri konstitutivna naroda i dva entiteta egzistira s golemim političkim i gospodarskim poteškoćama, složenom strukturom vlasti i visokim tenzijama. Hrvati, najstariji od tri naroda, proživljavaju teške trenutke u koje nas je dovelo neznanje i pogrešna politika svih ovih dvadeset godina. Kako se u Bosni i Hercegovini već dugo odvijaju pregovori glede uređenja države kao i donošenja njenog novog Ustava smatramo se prozvanim organizirati jednu ovakvu tribinu kako bi svim slobodnim i dobronamjernim ljudima omogućili što bolji uvid u situaciju u kojoj se nalaze Hrvati" - kazali su organizatori u najavi ovog događaja.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto