Art galerija Herceg - poziv na školu slikanja

ljubuski.info

Art galerija Herceg Ljubuški, poziva sve talentirane ljubitelje umjetnosti koji do sada nisu imali priliku naučiti crtati i slikati, te one koji su već pohađali školu slikanja, prijaviti se za pohađanje, sada već osme sezone, škole slikanja.

Škola slikanja će se održavati u prostorijama Art galerije Herceg, Stjepana Radića, Ljubuški, i trajati će četiri mjeseca, a počinje s radom u petak, 12. rujna 2014. godine od 16 do 18 sati (prva skupina) i od 18 do 20 sati (druga skupina).

Školu slikanja voditi će profesor likovne kulture Ernesto Markota, akademski slikar i Ivan Herceg, slikar i vlasnik Art galerije Herceg.

Nakon završetka pohađanja škole slikanja tradicionalno se organizira izložba najuspješnijih radova polaznika škole slikanja, a polaznici dobivaju certifikate za I, II, III i napredni stupanj crtanja i slikanja koji će im biti uručeni tijekom te prigodne izložbe slika.

Prijave za pohađanje škole slikanja Art galerije Herceg mogu se izvršiti na telefon 063 994 233, te izravno u prostorijama Art galerije Herceg prije početka nastave.

Art galerija Herceg

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari