Parkovi nakratko dobivaju novog direktora Nikicu Vučića i uzimaju kredit od 150.000 KM

ljubuski.info

Nakon uništenja JKP Ljubuški, komunalni problemi u Ljubuškom se množe velikom brzinom. Prema informacijama iz mjerodavnih institucija samo u zadnjih nekoliko mjeseci je podnijeto desetak krivičnih prijava protiv načelnika Nevenka Barbarića, bivših direktora i članova nadzornih odbora pa izgleda da Tužiteljstvo ZHŽ neće imati dovoljan broj tužitelja kad su u pitanju samo JKP Ljubuški i Parkovi d.o.o.

Osobe bliske Barbariću ovih dana govore kako je u čestim posjetima Sarajevu, pojašnjavajući da su razlog višednevnog boravka u tom gradu navodne prijave vršene preko federalnih i državnih sigurnosnih agencija. Što je od toga istina pokazati će vrijeme. 

Ovog tjedna su skladišta JKP Ljubuški zavarena i nitko u njih ne može ući.

Sljedeći tjedan bi se trebala održati nova sjednica OV Ljubuški na kojoj će se jedna iza druge naći dvije točke dnevnog reda po pitanju poduzeća Parkovi d.o.o.

Za novog v.d. poduzeća imenovat će se Nikica Vučić, a potom će se tražiti suglasnost za kreditno zaduženje u bankama u visini od 150.000 KM. Kredit će se utrošiti za kupovinu strojeva i materijalno tehničkih sredstava.

Nikica Vučić će samo kratko biti v. d. direktora. Njega će odmah nakon što mu istekne mandat u Skupštini ZHŽ zamijeniti Vedran Markotić, koji prema riječima iz općine već počinje upravljati poduzećem. On će također biti v.d. direktora, jer nema radnog staža na rukovodnim funkcijama.

Glas naroda

Neka se zna da i za lažno svjedočenje postoji zatvorska kazna.

Parkovi nakratko dobivaju novog direktora Nikicu Vučića i uzimaju kredit od 150.000 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari