Predsjedništvo HDZ 1990 - Imamo razloga za optimizam

sjednica

HDZ 1990 je jučer, 12. kolovoza 2014. godine, održao svoju 21. sjednicu Predsjedništva u Zenici, na kojoj se raspravljalo o cjelokupnoj političkoj situaciji u BiH, pripremama za listopadske izbore kao i o drugim važnim temama.

Prilikom dolaska u Zenicu, vodstvo HDZ-a 1990 predvođeno predsjednkom Martinom Ragužem, posjetilo je gradonačelnika Zenice, gospodina Husejina Smajlovića kako bi izrazilo potporu i suosjećanje prema područijima zeničke općine, koja su u razdoblju od samo dva mjeseca doživjela dvije prirodne katastrofe kojima je ljudska egzistencija dovedena na rub, dok se štete broje u milijunima.

Na sjednici Predsjedništva napravljena je decidna analiza prilikom koje je konstatirano kako potpora koju uživa HDZ 1990 ide uzlaznom putanjom.

"Prema informacijama s terena, kao i rezultatima ozbiljnih istraživanja, HDZ 1990 ima razloga za optimizam, ali mi ne kalkuliramo brojem glasova za razliku od drugih, mi se bavimo programom i pronalaskom rješenja za bolji i kvalitetniji život na ovim prostorima" - kazao je glavni tajnik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović.

Predsjednik Martin Raguž je istaknuo kako HDZ 1990 ulazi spremno i odgovorno u ovu izbornu utakmicu naglasivši kako su ovi izbori od povijesnog značaja i trebaju donijeti jedan novi iskorak, te zaustaviti agoniju i silaznu putanju u kojoj se zemlja i njeni ljudi nalaze.

"Naravno, mi želimo biti dio te bolje, odgovornije politike, koja je potrebna ovoj zemlji, zato i idemo često u sve dijelove Bosne i Hercegovine, jer želimo integralno tretirati sve prostore i ljude i njihove prioritete i interese, i evo i to je značajna poruka da smo danas ovdje u Zenici", kazao je predsjednik Raguž istaknuvši kako je došlo vrijeme da se više nikada ne bavimo podjelama i sukobima, nego da gradimo europsku i zaposlenu Bosnu i Hercegovinu, navodi se u priopćenju HDZ-a1990.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari