Vijeće uposlenika: Nećemo dopustiti da savjetnici i urednici postanu oni koji su uništavali HTV!

˝Nakon Osnivačke skupštine HRT-a Mostar kada je izgledalo da je konačno svanulo jedinoj javnoj medijskoj kući koja program emitira na hrvatskome jeziku u BiH nastala je tišina u kojoj pojedinci, koji su odgovorni za stanje u ovoj medijskoj kući, pokušavaju zauzeti utjecajne položaje (razni savjetnici, urednici…).

Djelatnici koji su dosada uspjeli održati kakav-takav rad kuće svjesni su da tek sada predstoji prava borba u stvaranju TELEVIZIJE u službi hrvatskoga naroda, ali i svih građana.

U tom smislu, dajemo bezrezervnu potporu novom v.d. ravnatelju Zoranu Zekiću koji je jasno dao do znanja da su ovoj medijskoj kući potrebni istinski radnici, te da se ona treba ponovno dizati iz temelja kojeg će činiti ljudi koji su proteklih 11 godina probali razviti je u ozbiljnu medijsku kuću.

Onima koji su skoro uspjeli uništiti Hercegovačku televiziju te očekuju da će nastaviti dosadašnju praksu nerada i neznanja, djelatnici poručuju da to neće dopustiti.

Ovom prigodom tražimo javno očitovanje ministra financija FBiH Vjekoslava Bevande, tražimo da objasni javnosti zašto jedinoj javnoj televiziji na hrvatskom jeziku već 7 mjeseci neće ili ne želi uplatiti odobreni novac, odnosno 150.000 KM namijenjenih kao pomoć HRT-u Mostar, te da ispuni svoju zakonsku obvezu.

Još jednom se ispričavamo našim gledateljima zbog lošeg programa kojeg im trenutačno nudimo, jer mi niti tehnički niti kadrovski nismo u mogućnosti napraviti ništa više,˝ priopćeno je iz Vijeća uposlenika HTV Mostar.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari