Predrag Kožul će dovršiti započeto!?

Predrag Kožul će dovršiti započeto!?

Zastupnik u federalnom parlamentu i prvi čovjek Dragana Čovića u Zapadnohercegovačkoj županiji Predrag Kožul - Bake bit će predsjednik županijske vlade, ako je bude sastavljao HDZ BiH.

To je odlučio nitko drugi do predsjednik Čović zbog političke odanosti i političke koordinacije u stranci što je odani Kožul besprijekorno provodi.

Svi u ZHŽ-u su znali da je Zdenko Ćosić papirnati predsjednik, a da Kožul upravlja svime iz stranačke sjene, pa će ako HDZ BiH ipak uspije u odhrvavanju sa pretendentima na političko prijestolje, napokon izaći na sunce.

"Četiri godine deračine županije i stalno 'zahvatanje' što voli Kožul kazati ne obećava da će se krenuti sa sadašnjeg kursa transferiranja novca prema Mostaru i nekim poduzećima bliskim stranci" - najčešći je komentar što se ovih dana čuje u Širokom Brijegu.

Iz drugih stranaka, koje također imaju informacije o prijenosima novca s računa županije prema nekim javnim ustanovama, dolaze teške kritike na poteze Zdenka Ćosića odnosno Predraga Kožula i ministra financija Rade Luburića.

Za učinjeno Luburić je nagrađen prvim mjestom na listi za federalni parlament što je zasluga Kožula i Dragana Čovića.

U Ljubuškom smo doznali da svi frkću na Predraga Kožula, od Nevenka Barbarića do Ante Mišetića, kao i ministra MUP-a Zdravka Borasa. Tako je Kožul obećao Mišetiću da neće dobiti novi mandat zastupnika u Skupštini županije.

To bi značilo da se on uzda u snagu predsjednika Čovića. Bi li ipak on bio najbolji kandidat nakon što je "popalio" proračun županije ocijenite sami, ali stoji da mu je taj mentalitet loš.

Baš Predrag Kožul je slika i prilika HDZ-a BiH, stranke koja postade tanka kao ćat. Koliko bi tek mogla postati tanka najbolje znaju upravo Širokobriježani, jer oni naravno najbolje i znaju tko je Predrag Kožul - Bake.

Damir Jelić | dnevno.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari