FUP potvrdio - dokumentaciju oko Native proslijedili Tužiteljstvu ZHŽ

ljubuski.info

Federalna uprava policije je, preko svog glasnogovornika, informirala javnost kako je izuzeta dokumentacija oko slučaja "Nativa" predana Tužiteljstvu ZHŽ.

Prenosimo kratko priopćenje glasnogovornika Federalne uprave policije:

"Informiramo Vas da su policijski službenici Federalne uprave policije, provjeravajući navode iz anonimne prijave, pribavili kopiju dijela dokumentacije koja se odnosi na navode iz prijave i istu su 30.05.2014. godine dostavili Županijskom tužiteljstvu Zapadno-hercegovačke Županije na upoznavanje i ocjenu."

Ovih dana u javnosti su krenule različite priče da se radi na zataškavanju cijelog slučaja, pa se spominju imena i prvih ljudi FUP-a, čiji službenici ne mogu komentirati špekulacije, na što je Nurudin Hafizović prvi čovjek Kriminalističke službe samo kazao: "To je nemoguće, a ja nemam ovlasti da komentiram!" 

Sama informacija opovrgava lokalne špekulante.

Dio dokumentacije koji se odnosi na ovaj slučaj već smo ranije objavili, on nije nikakva tajna, jer ga imaju mnogi bivši vijećnici OV Ljubuški. Kredit je podignut po Odluci OV Ljubuški, načelnik Nevenko Barbarić dug prema Nativi nije izmirio, a novca na računu nema.

O radnjama koje poduzima Tužiteljstvo ZHŽ moći će se doznati kada se tužitelji vrate s godišnjih odmora.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari