Darko Dropuljić uzabran za člana U.O. KS BiH

U subotu 16.05. 2009. godine je u dvorani Kulturno Bosanskog Centra u Tuzli održana redovita izborna i izvještajnu skupština Karate Saveza BiH.

Na skupštini je bilo nazočno 75 predstavnika iz 94 kluba koliko trenutno broji Karate Savez BiH, što ga trenutno svrstava u jedan od najmasovnijih sportova u našoj državi.

Osim izbora Predsjednika i generalnog tajnika Saveza predstavnici su birali i 15 članova Upravnog Odbora za razdoblje od od 2009. - 2013. godine.

Za Predjednika KS BiH ponovno je izabran gosp. Dragan Vikić, a na mjesto generalnog tajnika gosp. Dragoslav Dojčinović - Ćina. Za naš Klub je posebno priznanje za dosadašnji rad i poticaj što je Darko Dropuljić ispred Karate Kluba Ljubuški izabran za člana Upravnog Odbora Karate Saveza BiH.

Podsjetimo da je Darko Dropuljić nositelj majstorskog zvanja crni pojas 3. DAN u karateu i višegodišnji reprezentativac Hrvatske u teškoj kategoriji, osvajač brojnih domaćih prvenstava (BiH i Hrvatski ) i europskih i turnira. ( Otvoreno Prvenstvo Italije 2 puta, Austria Open, Dutch Open Nizozemska, i mnogi drugi).

Ivan Anić [ K.K. Ljubuški ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari