Ivana Bunoza dobila priznanje "Žene u biznisu - žene poduzetnice i menadžeri"

ljubuski.info

Već 27 godina Poslovne novine (izdanje Privredne štampe d.o.o. Sarajevo) uspješno realiziraju prepoznatljivi projekt 100 najvećih u gospodarstvu BiH, pa je tako 26. srpnja tekuće godine u novom kongresnom centru na Ilidži - Congress & Event Center Terme, održana svečanost dodjele priznanja vodećim kompanijama u BiH prema ostvarenim rezultatima u 2013. godini.

Na rang listama u različitim kategorijama našlo se više od 800 kompanija, a kao i obično rangirane su velike, srednje i male kompanije prema ukupnom prihodu, neto dobiti, izvozu i investicijama.

Osim toga organizatori su Ivani Bunozi, izvršnoj direktorici za ekonomske poslove JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar dodijelili i specijalno priznanje "Žene u biznisu - žene poduzetnice i menadžeri".

Ovo priznanje direktorici je uručio Sanjin Halimović federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta, a dodjeljuje se ženama u biznisu koje se svojim svakodnevnim radom i ostvarenim poslovnim rezultatima konstantno potvrđuju kao iznimno uspješne u poslu koji obavljaju, ali i kao osobe koje posjeduju brojne druge menadžerske vještine.

Ivana Bunoza

Na pitanje o njezinoj formuli uspjeha Bunoza je kazala:
"Pored obrazovanja i stjecanja višegodišnjega iskustva, smatram iznimno važnim odgovoran odnos prema poslu, stručan i timski rad, te bez obzira na svakodnevna poslovna iskušenja nužno je imati optimističan pristup rješavanju kompleksnih problema, posebice pri donošenju strateških odluka. Naravno da svaki posao sa sobom nosi i rizik na koji se nastojim unaprijed pripremiti, prihvatiti ga i pretvoriti u svojevrsni izazov, a to mi daje dodatnu motivaciju".

"Žene u biznisu trebaju biti hrabre, ustrajne i vjerovati u sebe, pa će i uspjeh biti puno izvjesniji", riječi su nagrađene direktorice ekonomskih poslova Elektroprivrede HZHB d.d. Mostar.

Sektor za odnose s javnošću [ EP HZ HB ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari