Priveden napadač na Slavu Kukića

u bolnici

Tek nekoliko sati nakon što je brutalno pretučen akademik Slavo Kukić policija je pronašla auto koje je vozio napadač, potvrdio je glasnogovornik policije Srećko Bošnjak, kazavši da je o drugim detaljima prerano govoriti, dok se ne ustanovi tko je koristio vozilo u trenutku napada.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o vozilu marke Toyota, ali i da je napadač prilikom napada na profesora nespretno izgubio ključeve vozila u njegovom kabinetu.

Profesora je napao mlađi muškarac u crnoj majici, visok oko 185 centimetara, bejzbol palicom na njegovu radnom mjestu.

O motivu napada ozlijeđeni Kukić je dao izjavu medijima te je rekao da je napad najvjerojatnije uslijedio zbog njegovih izjava u svezi s dolaskom Darija Kordića u Busovaču.
"Nadam se da će biti pronađen nalogodavac, jer sam uvjeren da me napao plaćenik, neko tko je možda za ovaj napad dobio 100 KM. Ovo je čisti fašizam u Mostaru", kazao je Kukić, opisujući novinarima kako je napadnut.

Mostarska policija privela je jednu osobu koja se dovodi u vezu s jučerašnjim fizičkim napadom na sveučilišnog profesora Slavu Kukića na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, potvrdio je službujući županijski tužitelj Mirko Miličević.

"Osoba je privedena jučer oko 19 sati. Riječ je osobi čiji su ključevi pronađeni u kabinetu u kojem je profesor Kukić fizički napadnut" - kazao je Miličević, dodavši kako je istraga u tijeku i trenutno ne može davati više informacija.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari