HSS demantira Večernji list

zastava

Hrvatska seljačka stranka Stjepana Radića priopćila je kako neće ići na izbore s bošnjačkim i multinacionalnim strankama, kako je to jučer objavio Večernji list, već da u predizborne koalicije može samo ići s hrvatskim političkim strankama sukladno programu te stranke.

"Iako smo željeli biti dio liste HNS-a, zajedno s predstavnicima svih političkih stranaka hrvatskog predznaka, to se ipak nije dogodilo pa ovim putem izražavamo svoje duboko nezadovoljstvo i razočarenje. HSS Stjepana Radića očekivala je od strane dva HDZ-a veću odgovornost u cilju okupljanje svih političkih stranaka hrvatskog predznaka, a ne samo podobnih. Nažalost, to se nije dogodilo već se napravio razdor unutar HNS-a", navodi se u priopćenju.

Iz HSS Stjepana Radića istaknuli su kako će na izbore za federalnu razinu vlasti izaći samostalno, a za više razine vlasti potporu će dati onoj hrvatskoj političkoj stranci ili hrvatskoj koaliciji koja se "pokaže da joj je uistinu stalo do hrvatskog jedinstva i opstanka Hrvata na teritoriju cjelokupne BiH".

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari