Tužiteljstvo BiH uputilo poziv građanima

table

Tužiteljstvo BiH je uputilo poziv svim građanima BiH prijaviti nezakonito ponašanje osoba uposlenih u carinskim, poreznim i drugim institucijama.

U proteklih nekoliko dana, Tužiteljstvo BiH zajedno s policijskim agencijama, provelo je akciju kodnog naziva 'Pandora', koja se odnosi na višemilijunske zlouporabe koje su počinili osumnjičeni iz UNO BiH, zajedno sa više osoba i poduzeća, te na taj način nanijeli veliku štetu proračunu i građanima naše zemlje. Tužiteljstvo BiH odlučno je u borbi protiv korupcije, organiziranog kriminala i financijskog kriminala, te pozivamo sve građane da prijavljuju nezakonito ponašanje osoba uposlenih u carinskim, poreznim i drugim institucijama" - navodi Tužiteljstvo BiH.

"Pozivamo sve građane i pravne subjekte, da budu partneri Tužiteljstva BiH, kao profesionalne i neovisne institucije u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije, kao kaznenih djela koja nanose štetu svim građanima naše zemlje, te da slobodno prijavljuju sve oblike korupcije, daju svjedočenja i sudjeluju u kaznenom gonjenu odgovornih osoba", ističu u Tužiteljstvu BiH.

Tužiteljstvo BiH nastavlja borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije, u kojoj nema i neće biti nedodirljivih, naveli su.

Pred zakonom su svi, ističu, jednaki i svi počinitelji kaznenih djela, za koja postoje dokazi, bit će procesuirani bez obzira na političku opciju kojoj pripadaju, te trenutni položaj ili funkciju koju obnašaju.

Počinitelji i kaznena djela, mogu se prijaviti putem telefona Tužiteljstva BiH 033-707-200 ili putem službenog e-maila info [at] tuzilastvobih.gov.ba

FENA

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari