Crveni Grm bez vode

ljubuski.info

Od jučer su mještani Crvenog Grma bez tekuće vode. Zbog stanja u JKP Ljubuški i dugovanja spram Komunalnog Vrgorac mještani su se pobojali kako je došlo do isključenja vode od strane Vrgorca.

Ovim povodom smo kontaktirali direktora JKP Vrgorac Alena Govorka koji je kazao kako nije u pitanju isključenje već je došlo do kvara - začepljena cjevovoda. Prema njegovim riječima u tijeku su radovi na otklanjanju kvara.

Kako se doznaje u Vrgorcu, načenici Barbarić i Matković su razgovarali o modalitetima rješenja duga gdje je Barbarić obećao pokušati naći rješenje iz županijskih fondova ili iz posebnih fondova RH za pomoć Hrvatima van RH.

Po pitanju ranijeg dogovora po kojemu bi Općina Ljubuški trebala uplatiti 30.000 KM Komunalnom Vrgorac na ime duga za električnu energiju, Općina Ljubuški nije uplatila niti polovinu toga iznosa.

Vrgorčanima ne ostaje baš previše nade kako će Barbarić naći rješenje za ovo pitanje a time ostaju i strahovi mještana kako će doći do isključenja vode, koju uredno plaćaju.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari