Miroslav Rašić: Idemo u viši rang sljedeće sezone

ljubuski.info

Ljubuška Sloga je prvenstvo u Drugoj ligi FBiH Jug završila na drugom mjestu s jednim bodom zaostatka spram prvaka jablaničke Turbine koja se plasirala u Prvu ligu FBiH.

Sloga je imala i bolju gol razliku od 74:21 spram Turbine (56:16), ali im to nije pomoglo u konačnici.
"Sada se okrećemo našem ponovnom pokušaju za ulaskom u viši rang, a želimo dovesti pojačanja uz one igrače koji će ostati u timu. Naš trener ostaje Ibro Rahimić, a pripreme započinju 15. srpnja. Idemo u viši rang i nadamo se da ćemo što dalje dogurati u Kupu", rekao je predsjednik Sloge Miroslav Rašić.

Ljubušake će iz igračkog kadra koji je dosad činio momčad napustiti Deni Vlaho, Romano Vlaho, Ivan Drežnjak, Toni Gagro, Pjero Antunović, Petar Sabljić, Marko Petrović, Nikola Nižić, Alden Bešić i Anel Delalić.

Dres ljubuške ekipe će i sljedeće sezone nositi vratari Slaven Hrstić i Josip Pehar, igrači zadnje linije Fabijan Kraljević, Marko Petrović, Niko Petrović, Miloš Bratić i Marko Simanović, zatim veznjaci Nedžad Serdarević, Jure Glavina, Tomislav Bošnjak, Vinko Lauc te napadač Mirko Jelčić.

Struka je istaknula da im trebaju pojačanja na mjestima defanzivnog veznog, dva stopera i ofenzivni vezni pa su to profili nogometaša koje će Ljubušaci tražiti u narednom razdoblju.

Osim toga iz Sloge najavljuju da će u studenom u klub vratiti trenera Marija Tota koji je prošlog ljeta imenovan rukovoditeljem Regionalne dječje škole nogometa. U međuvremenu je Tot otišao za angažmanom u Kinu.
Tot će doći u studenom na mjesto sportskog direktora i kako bi pomogao u radu Regionalne dječje škole", izjavio je Rašić.

Ersan Bijedić [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari