HSP AS i HČSP potpisali sporazum o suradnji

ljubuski.info

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević Bosne i Hercegovine jučer je potpisala sporazum o suradnji sa Hrvatskom čistom strankom prava u cilju jačanja pravaštva u Bosni i Hercegovini. Sporazum su potpisali Milijan Nakić, predsjednik HSP dr. Ante Starčević BiH i Tadija Ljubičić, predsjednik HČSP-a BiH.

Tadija Ljubičić, predsjednik HČSP-a BiH demantirao je potpisom na ovaj sporazum da je HČSP dogovarao bilo što sa ostalim političkim opcijama koje sebe lažno nazivaju pravaškima, te je u svom obraćanju istaknuo da je konačno došlo vrijeme da svi istinski pravaši zajednički nastupe na predstojećim Općim izborima u Bosni i Hercegovini.

Milijan Nakić, predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević BiH je izrazio zadovoljstvo zbog potpisanog sporazuma, te naveo da hrvatskom narodu ne treba "šuplja priča" nego rad i opet rad i samo rad za dobrobit i što bolju ekonomsku situaciju Hrvata u BiH. Ovaj sporazum je samo korak prema konačnom cilju, a to je ujedinjenje svih pravaša u jednu političku opciju.

Isto tako, sporazumom se jača pozicija Hrvatskog narodnog sabora i uopće pozicija hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Sastanku su nazočili i Marko Pinjuh, predsjednik Županijskog vijeća ZHŽ-a HSP AS BiH i Ivan Lozo iz HČSP-a.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Skrivanje sramote koju naplaćuju tufekčići Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Shvatite, Hrvatska nije prijatelj Hrvatima u BiH teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
Snaga hercegovačke majke Ružica Zeljko
ljubuski.info
A ne, nećemo mi nigdje odavde! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Samoubojstvo glasača Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto