Ubijen vlasnik CM Cosmetic Marketa

trgovina

Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojske županije jučer je oko 16 sati prijavljeno kako je u selu Šušanj u blizini Zenice izvršeno ubojstvo. Ovu informaciju je potvrdila Aldina Ahmić, glasnogovornica zeničkog MUP-a.

"Nakon dojave o ubojstvu, pripadnici Policijske stanici Centar i dežurni tužitelj su se uputili na mjesto događaja, a više informacija će biti dostupno nakon obavljenog uviđaja", dodala je Ahmić.

Šezdesetdevetogodišnji Jozo Kafadar iz Viteza ubijen je na obiteljskom imanju u selu Šušanj, na području općine Zenica. Dežurni županijski tužitelj Branislav Tomaš potvrdio je kako uviđaj još uvijek traje, te nije mogao davati informacije o identitetu ubijenog.

Ovaj poznati gospodarstvenik, u čijem je vlasništvu i firma 'Ovnak', prema dobro obavještenom izvoru, ubijen je vatrenim oružjem s više prostrijelnih rana na tijelu u vrijeme popodnevnog odmora na obiteljskom imanju.

Zbog jake kiše koja je padala na ovom području očevidne radnje su počele u večernjim satima, i tek nakon završetka bit će poznate prve pojedinosti o ovom teškom ubojstvu.

Prema nalogu dežurnog tužitelja Brane Tomaša, tijelo ubijenog Joze Kafadara bit će prebačeno na Odjel patologije Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti obavljena obdukcija.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari