Komemoracija povodom 22. obljetnice pogibije ljubuških branitelja na Krivodolu

komemoracija

Jučer je na Krivodolu, u povodu 22.obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Nedjeljka Bandura, Žarka Miličevića, Slavka Macana, Ante Tolića i Adisa Mujanovića, na mjestu pogibije održana komemoracija i prigodna molitva.

Do Krivodola su "potegnuli" mnogi, rodbina poginulih, suborci, prijatelji, predstavnici općinskih i županijskih vlasti, mještani Krivodola, učenici osnovne škole s Kruševa i drugi. Svi su oni došli pomoliti se na mjestu pogibije petorice branitelja i zahvaliti im se za njihovu nesebičnu žrtvu.

Nakon što su na spomen-obilježje položili vijence i zapalili svijeće članovi obitelji poginulih, udruge proistekle iz rata, predstavnici civilnih vlasti, te suborci i prijatelji nazočnima se prigodnim riječima obratio fra Velimir Mandić, humački gvardijan još jednom ukazavši na veličinu žrtve koju su podnijeli poginuli branitelji na Krivodolu i diljem Hrvatske i BiH.

molitva

Uz fra Velimira u Službi riječi sudjelovali su don Ljubo Planinić, župnik s Kruševa, te fra Petar Ljubičić i fra Goran Azinović.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari