Ljubuški prikupio šleper pomoći

utovar

Najzanimljivije je kad se pojave ljudi koji uvijek nekako namirišu potrebu u svojoj blizini, pa samo onako iz pozadine banu... i obraduju:). Takvih je pun Ljubuški.

Taj Ljubuški je jučer poslao šleper pomoći ljudima koje će obradovati čak i onaj naš višak, a kamoli ono što smo srcem darovali i od čega smo se teže rastavili.

Hvala svima koji su pomogli da se za tako kratko vrijeme (iz ruke u ruku :D) napuni jedan cijeli šleper pomoći! Šleper pun hrane, vode, higijenskih potrepština, opreme za djecu i odjeće za odrasle u Sarajevu dočekuje fondacija Pomozi.ba čiji rad jako poštujemo i s kojima smo (ne tako davno) ostvarili čvrstu suradnju.

Ova pomoć ubrzo zatim stiže u najugroženija područja. Hvala Ljubuški;) Park Srednjoškolaca Klub Adis Jakić Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški

Na istom mjestu, u istim prostorijama i uz istu volju nastavljamo skupljati Vaše donacije od 16 - 20, u nadi da će se ublažiti tegobe onih na čijem mjestu ne bismo htjeli biti niti osjetiti njihovu patnju.

Udruga mladih općine Ljubuški - Agape

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari