Čović: Svi koji žele podržati liste HNS-a su dobrodošli

sjednica

"Jedna članica HNS-a odlučila je samostalno izaći na izbore, dok su ostale stranke odlučile formirati zajedničke liste na svim razinama. Te stranke imaju i jasan zajednički stav da su nam dobrodošli svi oni koji žele podržati naše liste", rekao je Dragan Čović, nakon trinaeste sjednice Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH koja je održana jučer Mostaru.

Na upit zašto tu nije HDZ 1990, Čović je kazao kako to treba pitati ljude koji su tamo.

"Ovdje i dalje sjede ljudi iz HDZ-a 1990, a kako će se dalje taj proces odvijati ne želim komentirati jer imam odgovornost i prema HDZ-u i prema HNS-u", nadodao je.

Na sjednici se između ostalog raspravljalo o aktivnostima za predstojeće izbore, gdje su sve stranke unutar HNS-a, preuzele određene aktivnosti, koje se trebaju provesti u sljedećem razdoblju, s obzirom da je danas Središnje izborno povjerenstvo BiH donijelo Odluku o raspisivanju i održavanju Općih izbora u BiH 2014. godine, navedeno je u priopćenju.

Na sjednici Predsjedništva HNS-a BiH, kako navode u priopćenju, dogovoreno je da postoji apsolutna suglasnost svih stranka HNS-a oko izbornih aktivnosti za zajednički nastup, te podržati kandidate liste HNS-a.

"Koordinacije po županijama će na svojoj razini kreirati i provoditi izborne aktivnosti, i predstavljati HNS BiH. Nastavlja se raditi u provedbi planirane strategije za izbore s ciljem predstavljanja i zastupanja načela i ciljeva definiranim u dokumentima Hrvatskoga narodnoga sabora", navedeno je u priopćenju HNS-a, gdje također stoji da je dogovorena i proširena sjednica Glavnog vijeća HNS-a BiH, na temu, "Prostorno planiranje".

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari