Radna terapija branitelja uz Trebižat i Vriošticu

čišćenje

Udruga branitelja i invalida Domovinskog rata liječenih od PTSP Ljubuški je danas organizirala tradicionalno druženje svojih članova u prirodi. Ovo je treće po redu okupljanje koje se provodi u sklopu programa radne terapije kroz zajednički projekt"Psihosocijalne pomoći i rehabilitacije oboljelih od PTSP a u općini Ljubuški.

Tom prilikom pokosili su i očistili šetnicu uz rijeku Trebižat do mjesnog kupališta kao i prilaz samoj rijeci na kupalištu duljini cca 2 kilometra. Nakon akcije čišćenja dionice uz samu rijeku Vriošticu koja je izazov za odmor u prirodi i nastavak druženje uz pjesmu i dobru hranu a sve uz pažnju voditelja terapije, psihoterapeuta dr. Marka Romića iz Mostara.

fešta

Ovo nije jedina akcija u sklopu ovog programa a u pripremi su i druge aktivnosti a sve u svrhu poboljšanja psiho-fizičkog zdravlja branitelja liječenih od PTSP-a.Za ovu priliku mogu spomenuti projekt "Terapijskog jahanja" koji pripremamo sa jednim konjičkim klubom iz širokog Brijega istakao je Boro Mlinarević ispred Udruge.

Denis Luburić [ radisici.ba ]

Glas naroda

boro svaka čast tebi i tvojima iz udruge ali brate taj koroman šta on radi svama pa zar je on jedini iz svoje udruge maloljetnih a ima ih četrnaest obolio od ptsp -a , potrajte to [ * neprimjereno * ] od sebe taj di god dođe obri sve

Radna terapija branitelja uz Trebižat i Vriošticu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari